Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62183

Vacature: Projectleider voor Neways in Echt

VACATURENR lv-62183 (08-02-2018)

Je vindt het een uitdaging om technisch complexe nieuwe product introductie-projecten te leiden in het spanningsveld van interne en externe betrokkenen. Je krijgt te maken met klanten, opdrachtgevers, interne collega’s en het management team waarin jij het project tot een goed einde leidt. Jij en je projectteam komen hierbij voor (technische) uitdagingen te staan, maar hebben altijd als doel waarde toe te voegen voor de klant en hem maximaal te ontzorgen. Ben je toe aan die uitdagende spilfunctie in een technisch complex werkveld? Dan is onze functie als Projectleider je op het lijf geschreven en maken we graag kennis met je.

Neways Micro Electronics
Waar kom je te werken als Projectleider?
Neways Electronics International is een gedecentraliseerde en daardoor slagvaardige organisatie, bestaande uit een holding met zestien werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Slowakije en China. We vinden niet alleen onze dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze ruim 2800 collega’s wereldwijd. Creativiteit en werkplezier staan bij ons centraal en we hechten grote waarde aan persoonlijke relaties met klanten. We geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van onze producten: producten die ons leven aangenamer maken. Onze kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

Neways Micro Electronics, gevestigd aan de Voltaweg in Echt, bestaat uit ongeveer 65 medewerkers. Elke dag wordt gemotiveerd gewerkt aan de ontwikkeling, productie, assemblage en het testen van hightech hybride micro-elektronica die aan mondiaal opererende Original Equipment Manufacturers worden geleverd.

Wat ga je doen als Projectleider?
Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de nieuwe product introductie-projecten (NPI). Van opstart in de prototype-fase tot de afronding richting serieproductie. Je stelt planningen op en bewaakt deze en weet met alle betrokkenen zowel interne als extern hierover op een juiste manier te communiceren zodat de deadline en de resultaten worden behaald. Zo leveren we maximale toegevoegde waarde aan onze klant.

Tot je taken behoren verder:
 • het vertalen van de klantvraag in een concreet projectplan;
 • het afstemmen van het projectplan met de opdrachtgever;
 • het samenstellen en leiden van het projectteam;
 • coördineren van het project, beheren van de aspecten, planning, informatie, organisatie, logistiek, kwaliteit, kosten en risico’s;
 • intern overdragen van informatie en kennis die voor een effectieve implementatie noodzakelijke is;
 • actief signaleren en benutten van commerciële kansen bij bestaande en toekomstige klanten;
 • onderhouden en uitbreiden van het relatienetwerk met zakelijke klanten en partners.

Wat vragen we van je als Projectleider?
Allereerst ben je communicatief zeer vaardig en ben je een van nature organisatorisch talent. Je bent ondernemend en resultaatgericht en zorgt er voor dat je de projecten succesvol begeleidt van het begin tot het eind. Om ons technisch complexe werkveld te begrijpen is het van belang dat je technisch inzicht en hier ook affiniteit mee hebt. Vanuit je pragmatische en flexibele instelling ben je gefocust op het eindresultaat. Je bent een doorzetter en hebt daarnaast een hoog verantwoordelijkheidsgevoel zodat wij zeker weten dat projecten bij jou in goede handen zijn.

Verder vragen we:
 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding in technische of bedrijfskundige richting;
 • enkele jaren werkervaring als (zelfstandig) projectleider binnen een technische productie werkomgeving;
 • technisch inzicht en kennis van elektronica, productietechnieken en logistieke processen;
 • fulltime beschikbaarheid;
 • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands en Engels, Duits is een pré.

Wat bieden wij je als Projectleider?
In de rol van projectleider bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways. Wij bieden je een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • 8% vakantiegeld
 • Flexibele begin- en eindtijden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Goede pensioenregeling

Na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding krijg je de ruimte je rol zelfstandig te vervullen. Op termijn zijn er afhankelijk van je ambities voldoende mogelijkheden om door te groeien.

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!
Voor functie inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met Ángela Castaño Estévez, Recruiter, via +31-628079800. Ángela legt je graag uit wat de functie projectleider inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Neways. Voor solliciteren gebruik je de solliciteerbutton op onze website.

www.werkenbijneways.nl

Neways hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
E-mail  recruitment@werkenbijneways.nl
Meer info  www.werkenbijneways.nl