Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62174

Vacature: Medewerker Klantenservice voor Customer Service Valley in Maastricht

VACATURENR lv-62174 (08-02-2018)

MEDEWERKER KLANTENSERVICE

Medewerker klantenservice is een uitdagend en inspirerend vak.
Tevreden klanten, daar doe je het voor! Als medewerker klantenservice help je klanten. Ze vertrouwen op jou. Je lost hun probleem op en adviseert ze. Het is geen commerciële functie waarbij je zelf naar buiten belt om iets te verkopen.

Experience Days
Is deze baan iets voor jou?
Één manier om erachter te komen: kom naar de Experience Days op donderdag 1 maart of zaterdag 3 maart. Tijdens de Experience Days krijg je een kijkje in het hart van de klantenservice. We hebben een leuk en inspirerend programma samengesteld om je zo goed mogelijk te laten ervaren wat het vak van medewerker klantenservice inhoudt. En ja, het is een vak. Jij vervult een sleutelrol in klantbeleving.

Afhankelijk van je interesse, opleiding en capaciteit, kun je ook solliciteren op een webcare functie. Klantenservice is niet alleen bellen, maar we helpen onze klanten via telefoon, chat, WhatsApp, e-mail en social media.

Solliciteer bij zes bedrijven tegelijk
Tijdens de Experience Days kun je op speeddate met 6 topbedrijven. Dit zijn: Arvato Benelux BV, DHL, Q-Park, Obvion, Rabobank en VodafoneZiggo. Welke werkgever past het beste bij jou? Find out!

De Experience Days vinden plaats op:
Donderdag 1 maart van 17.30 uur tot 21.00 uur
Zaterdag 3 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur

Locatie: VodafoneZiggo Maastricht

Kijk en meld je aan op www.customerservicevalley.nl

Jij
Als Customer service medewerker ben je communicatief sterk. Ervaring in een klantcontactcenter is een pré maar niet noodzakelijk? Verder heb je MBO werk- en denkniveau, ben je stressbestendig en vind je het leuk om mensen te helpen.

Solliciteren
E-mail  info@customerservicevalley.nl
Meer info  www.customerservicevalley.nl