Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62113

Vacature: Dtp’er/ Visual Content Creator voor Promic in Nederweert

VACATURENR lv-62113 (06-02-2018)

Vacature: Dtp’er/ Visual Content Creator voor Promic in Nederweert

Als dtp’er/ Visual Content Creator ben jij dé grafische specialist binnen Promic! Je komt in een klein marketingteam te werken waarin je iedere dag samen van iedere communicatie-uiting iets gaafs maakt! Ben jij het creatieve talent dat wij zoeken? Wij hebben een vacature voor een creatieve collega voor de functie van:

DTP’ER/ VISUAL CONTENT CREATOR

Standplaats: Nederweert, 40 uur per week


Hoe ziet een dag eruit als Dtp’er/ Visual Content Creator?
Samen met het team neem je enthousiast alle projecten, taken en prioriteiten door voor de komende dagen. Jullie hebben er zin in, want een groot project staat weer voor de deur! Het is weer tijd voor de nieuwe productcatalogus, die klaar moet zijn voor het nieuwe beursseizoen begint. Voor jou betekent dit dat er heel wat werk op jou te wachten ligt. Je voert verbeteringen door op de productpagina’s in Adobe Indesign en zorgt ervoor dat de grafische opmaak helemaal klopt. En, ook dit jaar, worden er een aantal nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd die een plekje verdienen in de catalogus. Er ligt een drukke planning, want de nieuwe productpagina’s moeten worden vormgegeven, productfoto’s moeten worden gemaakt bij de fotograaf en instructievideo’s moeten worden opgenomen. Dat is niet alles, want nieuwe producten betekent ook dat er bijvoorbeeld grafische productspecificaties en producthandleidingen nodig zijn. Met jouw planmatige aanpak zorg jij dat deze op tijd klaar zijn voor de geplande productlancering. Promic staat ieder jaar op een aantal vooraanstaande beurzen gericht op de print- & signbranche. De productcatalogus en de beursdeelnames vormen jouw hoogtepunten van het jaar! Samen met je collega’s en ons vaste designbureau help jij mee aan het bedenken van nieuwe concepten en zorg je voor een succesvolle uitvoering.

Naast deze grote projecten, gaan de andere online en offline communicatieactiviteiten ook gewoon door. Op de contentkalender staan een aantal online nieuwsbrieven en social posts gepland die er deze week nog uit moeten. In een korte brainstorm bedenken jullie de opzet qua tekst en beeld waarna je met je collega die specialist is in het creëren van unieke teksten een klein concept opstelt waarmee we onze klanten kunnen inspireren. Jouw collega verzorgt de tekst en jij verzorgt de opmaak van de e-mailheaders en fotografie- of videocontent om de teksten te ondersteunen. En zo zet jij iedere dag samen met jouw collega’s een ijzersterk internationaal Promic-merk neer om trots op te zijn!

Wat heb jij in huis?
Jij bent een betrokken en creatieve grafisch vormgever, een kei in dtp-werk en zet ideeën moeiteloos om in aansprekende visuele uitingen die uitstekend passen binnen de huisstijl en branding van Promic. Je passie voor het vak blijkt uit alles wat je doet. Je bent een professional die:
 • in bezit is van een mbo- of hbo-diploma, bijvoorbeeld Communicatie & Multimediadesign;
 • alle ins en outs kent van grafische programma’s zoals Adobe Photoshop, Indesign, Illustrator. Het zou geweldig zijn als je ook nog ervaring hebt met 3D-visualisatietools;
 • affiniteit en ervaring heeft met fotografie en/of videocreatie en -bewerking;
 • blij wordt van het gezamenlijk bedenken van creatieve concepten en gaat voor het beste eindresultaat;
 • met iedereen goed samenwerkt maar ook prima zelfstandig werkt;
 • planmatig werkt met creatief oog voor detail;
 • met gemak in hoog tempo werkt en het fijn vindt om met deadlines te werken;
 • lekker flexibel is: jij schakelt gemakkelijk van het een naar het andere. Jij kent geen stress!
 • enorm leergierig is en altijd actief op zoek gaat naar hoe je iets anders of beter kunt doen;
 • dolgraag kennis deelt met anderen en ze inspireert om samen succesvol te zijn;
 • naast het Nederlands ook de Engelse taal goed beheerst;
 • in een straal van 50 km van Nederweert woont.

Onze tegenprestatie
Werken bij Promic betekent werken bij een jonge organisatie waar hard werken én plezier maken hand-in-hand gaan. Geen ‘pakkenbedrijf’, maar een vlotte organisatie waar je gewoon jezelf mag zijn. Promic staat voor ‘WIJ’; wij zijn een ijzersterk team dat staat voor persoonlijke service en klantvriendelijkheid. Bij Promic luisteren we echt naar onze klanten, wat betekent dat we flexibel zijn en het gewoon ‘DOEN’. Natuurlijk gaat er weleens wat mis, maar dat zien wij alleen maar als een mooie kans om onszelf elke dag een beetje beter te maken in wat we doen. Bij Promic doen we dan ook niet zomaar ‘ons werk’, we doen waar we in uitblinken. En alleen zo kun je de allerbeste versie van jezelf zijn. Word jij het allernieuwste lid van onze Promic familie? Dan krijg jij van ons:
 • een gave functie waar creativiteit centraal staat;
 • een goed salaris, overtuig ons wat je waard bent;
 • een goed pensioenfonds, reiskostenvergoeding en een uitgebreid pakket aan verzekeringen;
 • een geweldig mooi kantoor met perfecte werkplekfaciliteiten en met een uitstraling van ‘samenwerken’ en ‘transparantie’. Gelegen op een toplocatie -rechtstreeks aan de A2 en dus makkelijk te bereiken met de auto;
 • vers fruit van Promic op tafel en Promic-eitjes van onze eigen Promic-kippen (mag je zelf bakken in onze keuken) tijdens de pauzes;
 • ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Daar staan we altijd voor open. We moedigen het zelfs aan! Of je nu een maand of een jaar bij ons werkt;
 • enthousiaste collega’s met een mentaliteit van ‘wij doen het samen’;
 • goede ontwikkelmogelijkheden, ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?
 • Promic Academy: interessante workshops met een centraal thema;
 • een eerste overeenkomst voor bepaalde tijd, die bij goed functioneren opgevolgd kan worden door een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Bovendien organiseren wij met regelmaat leuke events voor onze collega’s, kijk maar eens op onze Facebook- en LinkedIn-pagina!

Ben jij de energieke, creatieve en leergierige collega die wij zoeken?
Stuur dan jouw uitgebreide motivatie, cv en foto uiterlijk 9 maart naar vacatures@promic.com. Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je mailen naar  vacatures@promic.com of bel gewoon even met onze HR Business Partner, Aimée Gevers op 085-0660347. Aimée kijkt ernaar uit om jouw brief en cv te lezen! Je kan ook even op www.promic.com kijken voor meer informatie over ons bedrijf.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren
E-mail  vacatures@promic.com