Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62098

Vacature: (Junior) Controller Specialties voor De Flexpoint Group in Kerkrade

VACATURENR lv-62098 (05-02-2018)

Vacature: (Junior) Controller Specialties voor De Flexpoint Group in Kerkrade

Onze opdrachtgever De Flexpoint Group is een internationale HR dienstverlener met meer dan 230 FTE medewerkers en circa 50 vestigingen in België en Nederland (na de verkoop van Clixx afgelopen zomer). Dagelijks werken meer dan 6.000 flexwerkers voor opdrachtgevers binnen verschillende marktsegmenten. De bedrijven van de Flexpoint Group bieden een breed aanbod aan HR gerelateerde dienstverlening en zijn actief op het gebied van uitzenden, detacheren, interim management, loopbaanbegeleiding, outplacement, payrolling, HR consultancy, werving & selectie en executive search.

In 2016 realiseerden de bedrijven van de Flexpoint Group een omzet van € 194 miljoen. Tot de Flexpoint Group behoren Flexpoint (B, NL), Easymatch Payrolling (B, NL), Equipe (NL), Trento Engineering (NL), Trace (B) en Redirect (B, NL). De hoofdzetel van de Flexpoint Group is gevestigd in Kerkrade (NL).

Binnen de organisatie is de vacature ontstaan van:

(JUNIOR) CONTROLLER SPECIALTIES

- high potential, 2e of 3e stap, de business controller in wording -


De opdracht De (Junior) Controller Specialties zal primair verantwoordelijk zijn om de entiteiten Trento Engineering, Equipe en Redirect bij te staan met het verkrijgen van de juiste financiële rapportages en analyses. Daarbij zal de Controller ook een belangrijke rol hebben in het team van de afdeling Finance (NL). Hand-en-spandiensten en incidenteel de AO/IC ondersteunen horen hierbij. Een belangrijk aandachtspunt is ook gelegen in het naar een hoger plan te brengen van de Interne Controle. Er zijn reeds circa 15 controlepunten beschreven, maar door de toenemende werkdruk op de afdeling Finance wordt hier slechts in beperkte mate aan toe gekomen. Ook zal de Controller naast de primaire Specialties ook ondersteunen bij de overige Nederlandse entiteiten (Flexpoint en Easymatch Payrolling).

Taken/verantwoordelijkheden Als (Junior) Controller Specialties bestaat je opdracht erin de directies van genoemde entiteiten te ondersteunen bij de analyse van de financiële gegevens om zodoende bij te dragen aan de besluitvorming. Je garandeert de kwaliteit van de financiële informatie en de naleving van de verschillende deadlines van de interne rapporteringscyclus.

Jouw taken als Controller bestaan uit:
  • Je verzorgt de maandelijkse interne en externe rapportages van een aantal Specialties.
  • Je verwerkt en analyseert de marges voor de verschillende diensten die binnen Flexpoint Group worden aangeboden.
  • Je verwerkt, controleert en analyseert de operationele kosten en analyseert de resultaten.
  • Je controleert en analyseert de diverse rapporteringsrubrieken en zorgt voor een correcte en tijdige opmaak van de P&L’s per entiteit, zodat het management de juiste beslissingen kan nemen.
  • Je volgt de wijzigingen op in o.a. sociale wetgeving en commerciële afspraken met klanten die het bedrijfsresultaat kunnen beïnvloeden.
  • Je bereidt samen met de Finance Manager Nederland de interne en externe audits voor.
  • Je ondersteunt bij het implementeren en verbeteren van nieuwe bedrijfsprocessen.
  • Je voert incidenteel ook overige taken van de afdeling Finance mede uit.

Functie-eisen Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal Bachelor-niveau richting Bedrijfseconomie of Accountancy. Een eventuele post-HBO of Master-opleiding is een pré. Je hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring binnen een middelgroot tot groot bedrijf of je komt vanuit een ‘Big 4’-kantoor. Voor jou is deze positie een tweede of derde stap in jouw carrière. Je hebt als pré kennis van en ervaring met IFRS/Dutch GAAP. Je bent tweetalig (Nederlands – Engels) zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt een goede kennis van de courante Officepakketten (vooral MS Excel), affiniteit met IT is een plus. Ervaring met Exact Online is eveneens een pré. Je bent behulpzaam en flexibel, stressbestendig en leergierig. Je bent doelgericht, analytisch en scherp en in staat de organisatie gevraagd en ongevraagd te adviseren. Je bent ambitieus en wilt graag meegroeien met de organisatie.

Aanbod en arbeidsvoorwaarden Binnen Flexpoint Group is er sprake van een zeer persoonlijke sfeer. De top van de organisatie komt veelvuldig op de werkvloeren van de diverse entiteiten alsmede de serviceafdelingen. De organisatie is zeer slagvaardig en hands-on. Men richt zich niet alleen op vandaag en morgen, maar ook op de middellange en lange termijn. Het is een commerciële organisatie met gezonde ambities.
Medewerkers kiezen voor Flexpoint Group omwille van de commerciële drive en dynamische uitstraling, waarbij de kernwaarden ondernemerschap, klantgerichtheid en authenticiteit zijn. Je komt in een professionele organisatie terecht met gezonde groeiambitie. De functie kent goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie of geïnteresseerd? De werving en selectie wordt uitgevoerd door Equipe RPO. Ben jij die talentvolle financial? Ben jij toe aan een volgende stap in jouw loopbaan in een nieuw gecreëerde positie? Wil jij werken in een snelgroeiende organisatie? Reageer dan direct op de vacature via Limburg Talent Hunter (www.limburgtalenthunter.nl).

Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Andy Rossel (Consultant) op 06-20490247. Je kunt ook contact opnemen met ons kantoor te Maastricht op 043-3299955.

Solliciteren