Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62073

Vacature: Microsoft Solution Consultant voor Conclusion in Limburg

VACATURENR lv-62073 (02-02-2018)

MICROSOFT SOLUTION CONSULTANT


Omdat jij de Microsoft Business Solution kent en bent

Microsoft Solution Consultant @ Conclusion
Jij bent een Microsoft ster! Klanten komen naar jou toe voor de meest uitdagende vragen. Jij volgt de ontwikkelingen van Microsoft op de voet. Niet omdat het moet, maar omdat je het leuk vindt. De Microsoft business solutions kennen geen geheimen voor jou; je kent ze nog beter dan je eigen broekzak.

Als Microsoft consultant kun je direct beginnen aan een groeiende practice. Hier vervul je een consultant rol als het gaat om de implementatie en optimalisatie van Microsoft Business Solutions bij grote organisaties. Vanuit jouw ervaring en jouw kennis van de nieuwste ontwikkelingen in de markt, weet je wat er bij de klanten speelt en hoe deze Business Solution bedrijfsprocessen optimaliseert. In iedere opdracht bijt je je vast en verdiep je je in de materie om iedere keer weer met een passende oplossing te komen voor iedere klantbehoefte.

Technology stack
 • Microsoft Dynamics CRM
 • Aangevuld met Office 365, Sharepoint, Power BI

The place to be
In het mooie Limburg waar joie de vivre en hard werken hand in hand gaan, ga jij aan de slag voor Conclusion. Je leaseauto parkeer je op locatie bij een van je aansprekende opdrachtgevers, waar je als Microsoft Consultant grootschalige en complexe implantaties uitvoert.

What’s in it for you?
 • Je talent kunnen inzetten binnen een omgeving waar je er écht toe doet.
 • Het basisvertrouwen in elkaar leggen wij graag direct vast in een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en groeipotentie.
 • Flexibele werktijden en voorzieningen om zo nu en dan vanuit huis te werken. Wij geloven in het efficiënt indelen van je tijd.
 • Een leaseauto, telefoon en laptop zorgen ervoor dat je overal on the job kan zijn.
 • Ontwikkeling van je kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie. Stilstand is achteruitgang.

Got what it takes?
 • Een hbo-diploma richting Bedrijfskunde of Business IT & Management heb jij op zak.
 • > 3 jaar werkervaring als Microsoft Consultant en ervaring met Microsoft Business Solutions.
 • Ieder bedrijf heeft een andere oplossing en/of procesoptimalisatie nodig. Je weet razendsnel de pijnpunten te herkennen en te benoemen. Jouw inlevingsvermogen en snelle begrip van processen helpt hier enorm bij.
 • Helder, concreet en vol vertrouwen breng jij advies uit. Jouw expertise en betrokkenheid komt duidelijk naar voren in zowel een persoonlijk gesprek als in een plan van aanpak.

Wij zijn Conclusion. Dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT Services. Met 18 bedrijven, verdeeld onder vier servicelines, zijn wij er voor startups, groeiers en gevestigde namen. Een passie voor business en digitalisering. Dat is wat ons bij Conclusion bindt en waar we goed in zijn. Samen met ruim 1.400 bevlogen vakspecialisten werken wij aan uiteenlopende projecten en zijn wij dagelijks bezig om problemen op te lossen en nieuwe kansen te verzilveren.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over ons krachtige ecosysteem met een trackrecord van 20 jaar dienstverlening.

Dare to make a difference?

Reageer voor 28 februari op deze vacature. Upload je cv mét motivatie t.a.v. Pim van Lier, onze recruiter die snapt waar IT om draait.

Eerst nog wat vragen? Bel Pim via 06-30 17 07 99.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.conclusion.nl