Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61685

Vacature: Adviseur Geluid voor Lybrae Consultants in Maastricht

VACATURENR lv-61685 (12-01-2018)

Lybrae Consultants is een onafhankelijk projectconsultancy- en adviesbureau dat overheden en bedrijfsleven ontzorgt en oplossingen biedt bij technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken. We zijn actief binnen de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, milieu, ruimtelijke ordening en bestuursrecht.

We beschikken over ruim 175 adviseurs die projecten uitvoeren bij onze opdrachtgevers, waaronder gemeenten, provincies, ministeries, omgevingsdiensten, waterschappen en ingenieursbureaus.

Lybrae Consultants is onderdeel van Lybrae Nederland en is sinds 2002 actief. We hebben vestigingen in Maastricht, Eindhoven, Breda, Rotterdam en Arnhem. Onze huidige focus ligt op Zuid- en Midden-Nederland, maar we zijn in geheel Nederland actief.

In verband met de verdere uitbreiding van onze organisatie in Maastricht zijn we op zoek naar een:

ADVISEUR GELUID


Gezocht: Adviseur Geluid!
Heb je enkele jaren ervaring als geluidsadviseur en wil je je blijven ontwikkelen? Ben je klantgericht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan hebben wij een mooie baan voor je in het vooruitzicht!

Wat ga je doen?
Als adviseur/projectleider geef je invulling en sturing aan de onderzoeken en adviseer je klanten. Deels betreft het geluidonderzoeken die in het kader staan van vergunning verwerving omtrent de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). In het milieu planologisch spoor ben je betrokken bij projecten waarbij geluid onderdeel uitmaakt van ruimtelijke ontwikkelingsopgaven, zoals bestemmingsplannen en planstudies. Je bent in staat de geluidvraagstukken van klanten te vertalen naar een advies dat staat als een huis. Dit betekent dat je niet alleen een goede basis hebt in de techniek (modelleren en GIS-bewerkingen), maar dat je in ruimtelijk en juridisch opzicht eveneens je mannetje (m/v) staat. Je overziet de belangen en probleemgebieden van opdrachtgevers en vertaalt jouw advies naar hun behoefte. Doordat je een innovatief karakter hebt, ga je iedere keer na of nieuwe ontwikkelingen de invulling van jouw projecten eenvoudiger, efficiënter of doordachter kunnen maken. Jouw projecten voer je zelden alleen uit. Je draait je hand dan ook niet om voor projectleiding en weet je (junior) collega's goed en efficiënt aan te sturen. Jouw standplaats wordt Maastricht.

Opleiding:
Je beschikt over een afgeronde relevante hbo-/wo-opleiding. (milieukunde, technische natuurkunde, technische planologie of een soortgelijke studie).

Overig:
  • Je hebt minimaal 3 - 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent ondernemend ingesteld en je hebt commerciële vaardigheden;
  • Je hebt een innovatief karakter;
  • Je hebt kennis van wet- en regelgeving op het vlak van geluid en weet deze soepel toe te passen in projecten;
  • Je hebt kennis van en ervaring met relevante rekenprogramma's voor geluid.

Wij bieden:
Lybrae biedt je een fulltime (40 uur/week) of parttime contract voor bepaalde tijd met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering, EB-vergoeding, reiskostenvergoeding / lease-auto, mobiele telefoon en interne en externe opleidingen. Bij goed functioneren wordt je de mogelijkheid geboden voor een contract (voor onbepaalde tijd).

Je komt te werken in een professionele projectorganisatie en je zult samen gaan werken in een dynamisch en enthousiast team, waarin klanten én medewerkers centraal staan.

Geïnteresseerd?
Stuur ons dan jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae bij voorkeur per e-mail (info@lybrae.nl).

Bezoek onze website voor meer actuele vacatures en informatie over onze organisatie.
Om direct naar de vacature op onze website te gaan klik hier.

Lybrae Consultants
Meerssenerweg 291
6224 AJ MAASTRICHT
Contactpersoon: Annemiek Custers
Tel: 043- 604 90 00

Solliciteren
E-mail  info@lybrae.nl
Meer info  www.lybrae.nl