Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61604

Vacature: Projectleider voor Gemeente Heerlen

VACATURENR lv-61604 (09-01-2018)

Standaardtekst
Heerlen is een eigentijdse stad die net zo divers is als we zelf zijn. Wij zijn nuchter en staan met beide benen op de grond, niet bang om samen uitdagingen aan te pakken en te leren. Het verleden verdient ons respect en daarop bouwen we onze toekomst. Ook dat doen we eigentijds, we benutten onze cultuur en bedrijvigheid steeds op nieuwe manieren en zo blijven we ons ontwikkelen. Heerlen is een stad om trots op te zijn. Kortom, wij zijn Heerlen!

De afdeling Project Management levert een wezenlijke bijdrage aan de realisatie van gemeentelijke ambities en werkt daarvoor aan de adequate uitvoering van beleid en plannen. Dit doen wij met in- en externe partners en met behulp van een projectmatige aanpak.

In het kader van het programma Centrum waarbij in samenwerking met IBA en de Provincie Limburg, op basis van het bidboek Heerlen, het stadscentrum van Heerlen getransformeerd wordt naar een economisch en sociaal krachtige omgeving. Onderdeel van de uitvoering van het programma centrum is het realiseren van een dynamisch stads promotioneel en sociaal bindend evenementen- en activiteitenprogramma voor het centrum van Heerlen.
Voor deze ontwikkeling zijn zij op zoek naar

PROJECTLEIDER

Tijdelijk voor de duur van 2 jaar

fulltime, vacaturenummer 18001

Functie informatie:
De projectleider realiseert door de opdrachtgever opgedragen projecten. De projectleider initieert en waarborgt de voorbereiding, de uitvoering en nazorg van de projecten en stemt daarbij af met de bij het project betrokken interne en externe partijen. Daar projectleider rapporteert daarbij aan de opdrachtgever de voortgang, de inzet van middelen en beslismomenten en stuurt de aan de project toegewezen medewerkers aan.

Functie-eisen:
U heeft een HBO of WO opleiding in een sociale richting heeft u ervaring bij fysiek/sociale projecten. U bent accuraat en denkt mee om processen te verbeteren. U bent communicatief vaardig en proactief.

Salaris:
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 5.520,- bruto per maand (schaal 12) bij een volledig dienstverband.

Sollicitaties:
Belangstellenden kunnen hun sollicitatiebrief onder vermelding van vacaturenummer op brief en enveloppe uiterlijk 21 januari 2018 zenden aan de heer R. van der Valk, afdelingshoofd Project Management van de gemeente Heerlen, Postbus 1, 6400 AA Heerlen of per e-mail aan m.trines@heerlen.nl.
De gesprekken zullen plaatsvinden in week 5.

Overige Informatie:
Nadere inlichtingen over deze functie kunt u inwinnen bij Mevrouw N.Simons, programmamanger Centrum. (045-5603906)
Voor meer informatie over Gemeente Heerlen raadpleeg de Internetsite: www.heerlen.nl

Personeelsbeleid
Bij een vitale stad horen vitale, dynamische medewerkers. Daarom hechten wij aan een eigentijds personeelsbeleid met veel ontwikkelingsmogelijkheden.

Medewerkers worden benoemd in algemene dienst bij de gemeente Heerlen.

Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, ruime opleidingsfaciliteiten, flexibele werk¬tijden, kopen en verkopen van verlofdagen.

Aqcuisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  m.trines@heerlen.nl
Meer info  www.heerlen.nl