Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61595

Vacature: Verpleegkundig Specialist GGZ voor Mondriaan in Heerlen

VACATURENR lv-61595 (09-01-2018)

ZORGBEDRIJF VOLWASSENEN
Mondriaan Volwassenen biedt geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen met psychische of psychiatrische klachten en / of verslavingsproblematiek. Wij leveren onder andere zorg in de wijk (Fact), gespecialiseerde psychiatrische zorg (PsyQ), verslavingszorg, (trans-)forensische psychiatrische zorg (Radix), generalistische basiszorg en verslavingspreventie. Daarnaast bieden wij beschermd wonen en tal van dagbestedingsactiviteiten in samenwerking met de wijk.

Verslavingszorg verleent, afgestemd op de vraag van de patiënt, gedifferentieerde hulp aan mensen die verslaafd zijn aan alcohol, drugs, medicijnen en/of gokken, met als doel de afhankelijkheidsspiraal te doorbreken en een zelfstandig leven zonder c.q. gestabiliseerd gebruik van middelen en/of gokken op te bouwen. Verslavingszorg bedient de regio’s Parkstad, Maastricht en Sittard. De Resultaatverantwoordelijke eenheid Verslavingszorg bestaat uit vier poliklinieken, twee klinische afdelingen, Ambulante Detox, deeltijdbehandeling en twee units voor opiaatsubstitutie. Gezien de inbedding van een zorgpad verslavingszorg binnen de tien Fact-teams van Mondriaan is er een intensief samenwerkingsverband. De hulpverlening is zowel klinisch, poliklinisch, ambulant als consultatief van aard.

Binnen de RVE Verslavingszorg voor VZ poli 2 hebben wij per direct een vacature voor:

VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST GGZ

voor 28 - 36 uur per week

Wat worden jouw taken als verpleegkundig specialist?
 • Als Verpleegkundig Specialist GGZ ben je op de eerste plaats verantwoordelijk voor de directe patiëntenzorg en voer je individuele behandelingen uit;
 • Je initieert en regisseert als regiebehandelaar individuele behandelingen en stemt dit af binnen een multidisciplinair team;
 • Je bent bekend met diverse doelgroepen in de GGZ hulpverlening en Verslavingszorg , je kunt klinisch redeneren en diagnosticeren, je past zelfstandig evidence-based interventies toe, en indiceert en verricht een aantal voorbehouden handelingen;
 • Je bent als inhoudelijk expert zó thuis in alle aspecten van de GGZ hulpverlening en Verslavingszorg dat je ook als coach kunt fungeren voor andere professionals en op instellingsniveau kunt participeren in adviesorganen en commissies;
 • Als vanzelfsprekend bouw en onderhoud je als Verpleegkundig Specialist GGZ een eigen professioneel netwerk;
 • Daarnaast verzorg je de werkbegeleiding van de Verpleegkundig Specialisten GGZ i.o. die binnen de RVE werkzaam zijn.

Wat verwachten wij van jouw als verpleegkundig specialist?
 • Je bent in het bezit van een diploma van de opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGZ (GGZVS );
 • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie, artikel 14, verpleegkundig specialist GGZ;
 • Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid, durft initiatieven te nemen en je kunt als rolmodel fungeren;
 • Je kunt uitstekend samenwerken in multidisciplinair teamverband;
 • Je bezit uitstekende schriftelijke-, sociale- en gespreksvaardigheden;
 • Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: kan andere inspireren, overtuigen en enthousiasmeren. Je hebt een eigen visie en komt met creatieve oplossingen. Daarnaast ben je in staat om onder hoge druk te presteren;
 • Je hecht waarde aan het uitgangspunt van eigen regie en zelfregulering voor zowel teams als patiënten;
 • Je bent bereid om te werken op zowel de locatie Heerlen als Maastricht. Je dient dehalve in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Wat bieden wij?
Naast inspiratie, ruimte voor vernieuwing en verdieping, bieden wij u een salaris en rechtspositie conform de CAO GGZ en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Daarnaast bieden wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden. Bij indiensttreding dien je een afschrift van het BIG-register te kunnen overleggen.

De functie valt onder de kernfunctiebeschrijving “Verpleegkundig Specialist”. Afhankelijk van opleiding en ervaring vindt inschaling plaats in functiegroep 60, minimaal € 2.749,- en maximaal € 4.287,- bij een fulltime dienstverband.

Hebt u meer informatie nodig?
Voor meer informatie over de functie en de afdeling kunt u contact opnemen mevrouw I. Deckers-Paffen, Manager Bedrijfsvoering, tel. nr. 06-30053679.

Wilt u solliciteren?
Reageer dan uiterlijk tot en met 23 januari a.s. Je kunt gebruik maken van onderstaande link. We maken graag kennis met je.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Alle correspondentie zal via mail verlopen.

Solliciteren
Meer info  www.mondriaan.eu