Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61409

Vacature: Junior Salarisadministrateur voor Koenen en Co in Roermond

VACATURENR lv-61409 (22-12-2017)

Koenen en Co zoekt een

JUNIOR SALARISADMINISTRATEUR M/V (VESTIGING ROERMOND)

die zorgt dat het loont


Met jouw exacte ogen zorg jij ervoor dat de gehele personeels- en salarisadministratie van onze klanten op orde is. Je werkt nauwkeurig en integer en zorgt ervoor dat alle salarisberekeningen en mutaties tijdig en correct worden doorgevoerd. Maar je gaat verder: je begrijpt het proces én de klant en bent voor diverse klanten het eerste aanspreekpunt.

Je bent een prettig en leergierig persoon. Je hebt zin in een leuke start bij Koenen en Co, inclusief training on the job! Je ontwikkelt je tot een echte samenwerker en ook het contact met de klant loopt gesmeerd. Je informeert klanten en collega’s over regels inzake de ziektewet en WIA, subsidieregelingen en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je weet de juiste vragen te stellen en doet wat je belooft. Klanten en collega’s vertrouwen op je – en jij op hen.

Koenen en Co laat ondernemers suczesvol ondernemen. Suczes schrijven we niet zomaar met een z. Om maximaal resultaat te bereiken, moet een onderneming op zes dimensies gezond zijn: Strategie, Management, Innovatie, Personeel, Processen en Financiën. We begeleiden de klant bij het totale plaatje en dat maakt ons samen veelzijdig. We werken met 270 professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo, en zoeken mensen die samen met ons iedere dag beter willen worden. Door te doen. Continu verbeteren zit in ons dna.

Opleiding en ervaring:
Je hebt minimaal een mbo-diploma op niveau 4, liefst aangevuld met het praktijkdiploma loonadministratie (PDL), of een vergelijkbare opleiding. Als je je PDL nog niet hebt, ben je bereid deze direct te starten. Je komt net van school of hebt maximaal 2 jaar werkervaring bij een accountantskantoor. Ervaring met salarissysteem Loket is een Pré.

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Stuur je cv en korte motivatie naar Jannick Beijers (onze HR-adviseur) j.beijers@koenenenco.nl of bel: 088-7747426.

Suczes. Een kwestie van doen.

Solliciteren
E-mail  j.beijers@koenenenco.nl
Meer info  www.koenenenco.nl