Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61364

Vacature: Medewerker Finance & Control voor AB Werkt in Herten-Roermond

VACATURENR lv-61364 (21-12-2017)

Afwisselende financieel-administratieve baan voor een hbo’er die alles graag onder controle heeft


Bij arbeidsbemiddeling raak je de core business van bedrijven én het hart van mensen. Dus moet jij stáán voor een correcte financiële huishouding. Spreekt jou dit aan?

De coöperatie AB Werkt helpt mensen aan werk, en werkgevers aan mensen. Onze kracht ligt in bemiddeling van vooral fysieke banen in agro, food en industrie. Ook zorgen wij voor werknemers in het beheer van de leefomgeving, zoals grond-, weg- en waterbouw en groenvoorziening. Daarnaast geven we brede HRM-ondersteuning aan leden en andere opdrachtgevers. Voor onze afdeling Finance & Control op het hoofdkantoor in Herten-Roermond zoeken wij nu een

MEDEWERKER FINANCE & CONTROL


In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket. Aan de ene kant voer je taken uit binnen de financiële administratie, aan de andere kant zijn je werkzaamheden gericht op interne beheersing.

Samen met een aantal collega’s ben je verantwoordelijk voor de grootboekadministraties en de periodieke afsluiting van de financiële administratie. Je geeft invulling aan de planning en control-cyclus middels het opstellen van (ad hoc)rapportages. Je voert interne controles uit en rapporteert bevindingen.

Dit alles vindt plaats in een omgeving waar steeds iets gebeurt, ook omdat onze organisatie groeit. Dat legt niet alleen druk op de kantoren die elke dag bezig zijn met de arbeidsmarkt, maar ook op ondersteunende afdelingen, waaronder de financiële administratie.

Accurate financiële analyticus
Je bent analytisch, goed in plannen en flexibel. Je ziet eventuele verborgen gebreken en weet binnen de gestelde kaders bij te sturen. Je werkt accuraat wat resulteert in een correcte administratie.

Opleiding en kwaliteiten
Je hebt een bedrijfseconomische hbo-opleiding en je bent toe aan een nieuwe stap in je carrière. Je bent communicatief vaardig en een teamplayer, je bent doortastend, proactief en zelfstandig en durft met eigen ideeën te komen. Je hebt kennis van en ervaring met financiële administraties en geautomatiseerde systemen hebben geen geheimen voor je. Je hebt goede kennis van Microsoft Office, in het bijzonder van Excel.

Goede voorwaarden, leuke baan
Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een afwisselende en leuke baan bij een bedrijf waar geen dag hetzelfde is, kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden, waaronder 15 adv-dagen, een performanceregeling en goede opleidingsmogelijkheden.

Wil je meer weten?
Kijk voor achtergronden op www.ab-werkt.nl. Voor functie inhoudelijke informatie bel je met Jeroen Moonen (Teamleider Finance & Control):0475 – 35 20 30.

Je schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV kun je sturen naar jmoonen@ab-werkt.nl graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘medewerker Finance & Control’.

E-mail  jmoonen@ab-werkt.nl
Meer info  www.ab-werkt.nl