Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61346

Vacature: Allround Verspaner voor Bude Techno Service in Maastricht

VACATURENR lv-61346 (21-12-2017)

Budé Group bv is al meer dan 30 jaar actief in de wereld van industriële productieautomatisering, revisie en onderhoud. Ons doel is onze kennis en vakmanschap in te zetten om daarmee duurzame, productiviteitsverbetering bij onze relaties te realiseren. Dit doen we door de integrale inzet van kennis, ervaring en innovatie op het gebied van werktuigbouwkunde, besturingstechniek en projectmanagement. Budé Group bv staat voor innovatie, technisch hoogstaand vakmanschap én voor langdurige relaties met haar klanten. Van kleine modificaties tot grote nieuwbouwprojecten: samen zoeken we naar de beste oplossing, waarbij optimalisatie en kostenbesparing vooropstaan.

Budé Group bv bestaat uit een ingenieursbureau met daaraan gekoppeld de machinefabriek Budé Techno Service bv. Binnen de machinefabriek worden de ontwikkelde machines eigenhandig vervaardigd. Daarnaast produceren en repareren wij voor veel klanten (nieuwe) onderdelen die zij inzetten binnen hun machinepark.

Voor onze machinefabriek, Budé Techno Service bv, zijn wij in verband met uitbreiding op zoek naar een:

ALLROUND VERSPANER


Taken en verantwoordelijkheden:
 • Machinaal bewerken
  • Het lezen van technische tekeningen en deze vertalen naar een proceskeuze, waarbij kwaliteit en kwantiteit de uitgangsposities zijn.
  • Het maken van gecompliceerde verspanende bewerkingen, zoals zelfstandig conventioneel draaien en frezen (en CNC draaien en CNC frezen). De nadruk ligt op conventioneel draaien en frezen.
  • Het bewaken van het bewerkingsproces en controle van kwaliteit van uitgaande producten.
  • Het pro-actief melden van problemen/ afwijkingen/ verbeteringen in de werkvoering.
  • Kennisoptimalisatie en kwaliteit
   • Het leveren van een actieve bijdrage op het gebied van kennisuitwisseling.
   • Up-to-date zijn en blijven omtrent nieuwe ontwikkelingen, technieken en methodes binnen het vakgebied.
   • Naleven van de Kwaliteit-, Arbo- en Milieuvoorschriften en het doen van verbetervoorstellen hieromtrent.

  Functie-eisen
  Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO werk en denkniveau en meerdere jaren werkervaring als allround verspaner (alleen CNC verspaning is onvoldoende voor deze functie). Je bent praktisch, pro-actief en doelgericht ingesteld en je beschikt over een sterke persoonlijkheid. Daarnaast beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

  Je bent in het bezit van een VCA-certificaat of je bent bereid dit te behalen en werkt ook conform deze regels. Je bent flexibel en indien noodzakelijk bereid om werkzaamheden uit te voeren buiten de normale werktijden.

  Arbeidsvoorwaarden
  Werken bij Budé Techno Service bv betekent werken in een afwisselende functie binnen een dynamische, innovatieve en technische omgeving. Wij zijn een informele organisatie en bieden je een passend salaris, een goed arbeidsvoorwaardenpakket en voldoende persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden

  Interesse?
  Stuur je CV met motivatie naar vacatures@bude.com. Voor meer informatie over de functie en het bedrijf kun je contact opnemen met Joyce Wehkamp-Kuijpers via telefoonnummer 043 – 363 57 00.

  E-mail  vacatures@bude.com
  Meer info  www.bude.com