Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61343

Vacature: Werkvoorbereider voor NLW Groep in Venray

VACATURENR lv-61343 (21-12-2017)

Heb jij ervaring in de techniek?
De NLW Groep is hét unieke centrum voor sociaal-maatschappelijke werkgelegenheid in de regio Noord-Limburg West. Wij spannen ons in om iedereen optimaal en duurzaam te laten meedoen op de arbeidsmarkt en werken daarbij nauw samen met werkgevers en gemeenten. Onze kracht is dat wij werken op basis van individueel maatwerk.

NLW staat voor Noord-Limburg West, het gebied waar wij al sinds 1955 werk bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Wij voeren de (voormalige) Wet sociale werkvoorziening uit voor de gemeenten Peel en Maas, Horst aan de Maas en Venray. Daarnaast zijn wij voor deze gemeenten een professionele partner bij het uitvoeren van de Participatiewet.

Voor het bedrijfsonderdeel Werktransformatie van NLW Groep, zijn wij ter versterking van ons team per direct op zoek naar een gedreven en enthousiaste:

WERKVOORBEREIDER (M/V)

Het werk:
Als Werkvoorbereider ben je bezig met activiteiten die ervoor zorgen dat het productieproces zo goed mogelijk verloopt. Je verzorgt functioneel het applicatiebeheer van het ERP-systeem. Dit wil zeggen dat je alle ins en outs van het ERP-systeem t.b.v. “Productie & Logistiek” kent, systeemproblemen zelfstandig oplost en instructies geeft aan andere gebruikers. Je bent dagelijks met de volgende zaken bezig. Het calculeren van aanvragen en het opstellen van offertes. Je verzorgt en coördineert activiteiten zoals ordervoorbereiding, orderplanning, voorraadbewaking en productieadministratie. Je maakt instructies en onderhoudt contacten met klanten en leveranciers. Je bewaakt de leverbetrouwbaarheid en het nakomen van afspraken met klanten. Tevens lever je een bijdrage aan het afhandelen en voorkomen van productieklachten.

Jij:
Je beschikt over een relevante opleiding op mbo-niveau. Je bent direct inzetbaar op basis van bedrijfskundig inzicht. Je hebt affiniteit met techniek (elektronica) en kennis op het gebied van logistiek en ERP-systemen (NAV 2017). Je bent accuraat, proactief en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en je bent oplossingsgericht en pragmatisch.

Wij:
Wij bieden een functie met afwisseling en de mogelijkheid om initiatieven te ontplooien en je verder te bekwamen en te ontwikkelen.

Belangstelling?
Stuur je CV met motivatie voor 15 januari 2018 per mail naar l.sait@nlw.nl. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Lenny Sait, Personeelsconsulent (telefoonnummer 06-12996320).

E-mail  l.sait@nlw.nl
Meer info  www.uwv.nl