Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61334

Vacature: (Parttime) Accountmanager voor Huisartsenverwijsbureau Tipp in Maastricht & Heuvelland

VACATURENR lv-61334 (21-12-2017)

Huisartsenverwijsbureau Tipp bemiddelt patiënten tussen verwijzers en zorgaanbieders van verwijzing tot het inplannen van de afspraak. Na verwijzing door de huisarts, wordt de patiënt vanuit ons callcenter persoonlijk begeleid naar vervolgzorg. De patiënt wordt keuze-informatie voorgelegd en begeleidt naar de zorgaanbieder van zijn of haar keuze. Door deze centrale coördinatie van zorg werkt TIPP aan patiëntbegeleiding, kwaliteitsverbetering en kostenreductie. Huisartsenverwijsbureau Tipp is een onderdeel van ZIO.

Voor de doorontwikkeling van Tipp zijn wij op zoek naar een:

ACCOUNTMANAGER M/V 24-38 uur


Voor deze functie zoeken we een communicatief vaardig en gedreven persoon op academisch werk- en denkniveau.

Profiel:
Je bent sterk in het onderhouden van relaties. Binnen deze functie ben je de schakel in de communicatie met zorgaanbieders, verwijzers en derden. Hierbij beschik je over commercieel inzicht en heb je een klantvriendelijke, enthousiaste en flexibele instelling. Buiten het promoten van het concept ben je ook in staat om met een helicopterview het concept verder te ontwikkelen en het werkgebied van Tipp uit te breiden. Persoonlijk ben je een diplomatieke, ondernemende aanpakker. Netwerken zit in je natuur en je kan uit eigen initiatief planmatig werken en bent hierbij computervaardig.

Je hebt ruime ervaring met het beheren van een klantenportefeuille en aantoonbare affiniteit en kennis van de gezondheidszorg. Je hebt goede kennis van het regionale zorgveld en hebt grote affiniteit met onderhouden van relaties.

Functie eisen:
  • Afgeronde relevante academische opleiding;
  • Goede kennis van het regionale zorgveld;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in de zorgsector;
  • Grote affiniteit met het onderhouden van relaties;
  • Ruime ervaring met het beheren, onderhouden en ontwikkelen van een klantenportefeuille.

Aanbod:
Stichting ZIO, zorg in ontwikkeling biedt een boeiende baan in een bijzonder dynamisch werkveld. De arbeidsvoorwaarden en inschaling zijn conform de CAO Huisartsenzorg. Standplaats is Maastricht & Heuvelland.

Meer informatie? Neem dan contact op met Dhr. C. van Uden of surf naar: www.tipp.nl.
Je sollicitatie met CV kan gericht worden aan Mw. P. van den Akker, P&O adviseur. ZIO, zorg in ontwikkeling, Wilhelminasingel 81, 6221 BG Maastricht
T 043-3506910, E info@zio.nl.
Sluitingsdatum 22 januari 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

E-mail  info@zio.nl
Meer info  www.zio.nl