Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60918

Vacature: QSHE Functionaris voor AGC in Heerlen

VACATURENR lv-60918 (28-11-2017)

AGC Heerlen zoekt een fulltime

QSHE FUNCTIONARIS (M/V)


Organisatiebeschrijving:
Als onderdeel van de AGC Glass Company, produceert, veredelt en verdeelt de divisie "AGC Building & Industrial" vlakglas bestemd voor de bouwsector maar ook voor toepassingen in solar en andere high-tech sectoren. Onze 16.000 medewerkers zijn als team actief over meer dan 100 vestigingen in Europa, gaande van Spanje tot Rusland.

Voor onze plant in Heerlen zijn wij op zoek naar een QSHE Functionaris die onderdeel wordt van dit team. AGC Heerlen B.V. is een innovatieve en toonaangevende producent van isolatieglas, brandwerende beglazingen en panelen. B2B leverancier met een breed assortiment aan vlakglas- producten voor vele toepassingen, zoals isolatie, zonregulering, veiligheid en interieur design.
Functiebeschrijving :

Als QHSE functionaris is het jouw verantwoordelijkheid om het beleid op gebied van Quality, Health, Safety en Environment verder te ontwikkelen en te implementeren. Dit doe je in beginsel voor de productielocatie Heerlen, maar werkt samen met corporate QSHE functionarissen voor het optimaliseren en uniformiseren van het beleid.

Je initieert, coördineert en voert verbeterprojecten uit, zorgt ervoor dat certificeringstrajecten soepel verlopen en beheert de managementsystemen en voorziet deze van de benodige informatie. Daarbij verzorg je toolbox meetingen om er zo voor te zorgen dat niet alleen jij maar ook je collega’s op de hoogte zijn van de methodes om veilig te werken. Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe klachten en/of verbeteringen binnen jouw vakgebied. Je adviseert, gevraagd en ongevraagd, de interne organisatie ten aanzien van QSHE problematieken.

Profiel :
Gezien de zelfstandigheid en professionaliteit van de functie, zoeken we iemand die (minimaal) 5 jaar relevante werkervaring heeft en ervaring heeft met het doorvoeren van veranderingen. Je hebt door je relevante arbeidsverleden ruime kennis en ervaring van de werkwijzen, systemen en richtlijnen op het gebied van kwaliteit, Arbo, veiligheid en milieu (zoals Ohsas, Iso systemen, etc.).

AGC Heerlen kenmerkt zich door een informele sfeer en korte lijnen. In een boeiende en dynamische werkomgeving betreft het een afwisselende, fulltime functie. Deze functie heeft een marktconform salaris dat past bij de taken en verantwoordelijkheden.

Enthousiast over de vacature?
Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet via maurice.loontjens@eu.agc.com

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature, bel dan met Maurice Loontjens (HR Manager), via telefoonnummer 045 - 543 64 36. Hij staat je graag te woord!

E-mail  maurice.loontjens@eu.agc.com