Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60797

Vacature: Account Manager Binnendienst voor UFP Benelux in Maastricht-Airport

VACATURENR lv-60797 (21-11-2017)

ACCOUNT MANAGER(S) BINNENDIENST M/V FULL-TIME

Voor UFP Benelux zijn we op zoek naar nieuwe collega’s om ons salesteam te versterken in een van onze filialen. Ben jij een commercieel gedreven talent met de nodige drive om ons team te versterken?
Zoek niet verder!!!!

Wie is UFP Benelux?
UFP Benelux B.V. is leverancier van printerbenodigdheden, data-opslag media en computeraccessoires. Vanuit ons verkoopkantoor op Maastricht-Airport voorzien wij onze klanten in de Benelux van onze producten. Ons assortiment bevat ruim 10.000 artikelen.
UFP heeft verkoop en/ of distributie activiteiten in de landen Frankrijk, Duitsland, Spanje en de UK. Hierdoor is onze groep een van de grootste leveranciers uit de branche binnen Europa.
Een gezonde drive, korte communicatielijnen, een jong enthousiast team en afwisselend werk zijn de kenmerken van onze organisatie.

Een uitdagende functie:
Na een interessante inwerkperiode, training on the job, bewerk je actief de markt. Je zoekt continu naar potentiële relaties, die je informeert over de activiteiten van UFP. Als account manager binnendienst is het jouw hoofdtaak om het bestaande klantenbestand optimaal te onderhouden en uit te breiden.
Je werkt offertes uit en geeft er een succesvolle opvolging aan. Tevens controleer je tijdig betalingen en handel je retourzendingen af. Hierbij staat service hoog in het vaandel. Kortom, alle aspecten van verkoop komen aan bod!

Je hebt altijd een luisterend oor en je bent een flexibele gesprekspartner op elk niveau.

Jouw profiel:
  • Een commerciële opleiding op HBO niveau of hoger
  • Je beschikt over een goed organiserend vermogen en bent daarnaast resultaatgericht en klantgericht.
  • Je bent een enthousiast, proactief en communicatief sterk persoon met een sterke commerciële drive.
  • Je bent een echte doorzetter, flexibel, oplossingsgericht en accuraat.
  • Voldoende vaardigheden met Office.
  • Daarnaast beheers je goed de Nederlandse taal. Andere talen is een pre.

Wat bieden wij jou:
Wij bieden jou een afwisselende functie in een informele en collegiale werkomgeving. Je krijgt de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en mee te denken hoe wij nog succesvoller kunnen zijn. Je krijgt een passend salaris afhankelijk van ervaring en opleiding.

Enthousiast?
Mail dan jouw recent CV met uitgebreide motivatie naar personeelszaken@ufpbenelux.nl of bel voor meer informatie met De heer Zine +31-(0)43-358 02 25.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  personeelszaken@ufpbenelux.nl
Meer info  www.ufpbenelux.nl