Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60795

Vacature: C# .NET Software Developer (Web) voor Empriva Multimedia & Software in Eijsden

VACATURENR lv-60795 (21-11-2017)

C# .NET SOFTWARE DEVELOPER (WEB)

Functie : C# .NET Webdeveloper
Specialisme : Front- en Backend Development, C# .NET MVC
Niveau : HBO of WO
Ervaring : 2 tot 5 jaar
Locatie : Eijsden / Maastricht
Werkweek : 32 uur tot 40 uur
Salaris : Marktconform


WIE ZIJN WIJ
Empriva is gespecialiseerd in webdesign en webdevelopment. Dit kan gaan van een eenvoudige website tot een volledig op maat gemaakte (online) applicatie. Daarnaast hebben we ons sinds enkele jaren gefocust op een branche specifiek online softwarepakket dat we onder ons eigen label uitbrengen. Hierin kan heel doelgericht gewerkt worden en zijn resultaten snel in de praktijk te brengen.

WAT GA JE DOEN ALS C#. NET WEBDEVELOPER
Als Software Developer ontwikkel je dus mee aan de uitbreidingen, verbeteringen en vernieuwingen die onze softwareoplossingen speciaal maakt. Om dit te realiseren gebruik je het .NET Framework, C#, ASP.NET, MVC, SQL, HTML, CSS en jQuery / Javascript.

WAT VRAGEN WIJ VAN JE ALS C#. NET SOFTWARE DEVELOPER
Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in een relevante studie. Je hebt een paar jaar relevante werkervaring. Je bent bereid tenminste 32 uur per week te werken. Je bent communicatief en in staat wensen van de klant te vertalen in online softwareoplossingen. Je spreekt vloeiend Nederlands en je kunt prima in Engels communiceren.

WAT BIEDEN WIJ JE ALS C#. NET SOFTWARE DEVELOPER
Wij zijn een jonge organisatie met de drive te groeien en hierin geven we jou ook een fijne werkomgeving waar er naast hard werken ook goed gelachen kan worden. Je werkt aan uitdagende en boeiende maatwerk functionaliteiten door vaak innovatieve en technisch vooruitstrevende oplossingen te bedenken. Wij zijn geen detacheerder en realiseren onze applicaties, webservices, websites, portals in-huis.

Spreekt dit je aan, dan maken we graag kennis met jou!

Voor extra informatie kun je contact opnemen met Christian Vanderlinden op het nummer 06-51692125 of per e-mail: christian.vanderlinden@empriva.net
Past de functie niet bij jou maar ken je iemand die zou kunnen passen, stuur deze vacature dan gerust door!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld eveneens contact door werving & selectie bureaus.

E-mail  christian.vanderlinden@empriva.net
Meer info  www.empriva.net