Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60792

Vacature: Assistant Warehouse Supervisor voor CEVA Logistics in Heerlen

VACATURENR lv-60792 (21-11-2017)

ASSISTANT WAREHOUSE SUPERVISOR


Wat ga je doen?
Beschik je over een ondernemende houding met sterke communicatieve vaardigheden en ben je stressbestendig? Dan ben jij de aangewezen persoon om één van onze teams aan te sturen!

Als Assistant Warehouse Supervisor ben je verantwoordelijk voor de aansturing van één van onze teams op de site in Heerlen. Centraal staat het behouden van overzicht, het coachen, monitoren/signaleren en bijsturen van je team.

Je bent verantwoordelijk voor:
 • Het vaststellen van de dagelijkse capaciteitsbehoefte;
 • De begeleiding/aansturing van je medewerkers (20 FTE) in hun dagelijkse werkzaamheden;
 • Monitoren en bijsturen van de operationele voortgang;
 • Het toezicht houden op de naleving van de voorschriften;
 • Het oplossen van problemen die niet door medewerkers mogen / kunnen worden opgelost;
 • Het beheren van de voorraad verbruiksartikelen en verpakkingsartikelen van de eigen afdeling;
 • Het overnemen van Supervisortaken bij diens afwezigheid;
 • Deelnemen aan projecten gericht op verbetering van het bestaande en het doen vanverbetervoorstellen aan je leidinggevende.

In wat voor team kom je terecht?
Als Assistant Warehouse Supervisor werk je nauw samen met je team operators en zet je samen je schouders eronder om het gewenste resultaat te behalen! Daarnaast heb je veel contact met je leidinggevende, de Warehouse Supervisor. Uiteraard zul je ook veel met collega Assistent Supervisors samenwerken. Tenslotte zul je structureel in aanraking komen met diverse ondersteunende afdelingen.

Wat breng je mee?
Met jou ondernemende en pro-actieve instelling ga je geen uitdaging uit de weg. Mensen motiveren en enthousiasmeren staan bij jou hoog in het vaandel. Samen het gewenste resultaat behalen is het motto! Door jouw flexibiliteit en stresbestendigheid probeer je iedere dag te gaan voor succes!

Je brengt de volgende kennis en ervaring mee:
 • Een MBO/HBO diploma (afhankelijk van ervaring);
 • Kennis van warehousing en geautomatiseerde informatiesystemen;
 • Kennis van procedures en processen binnen een warehouse;
 • Je bent flexibel in werktijden (Houdt rekening met verschoven diensten).

How far do you want to go?

Wie zijn wij?
CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen: samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om te groeien. How far do you want to go?

Wat bieden wij?
Buiten leuke collega’s, een informele cultuur en leuke teamactiviteiten is er veel ruimte voor jouw ontwikkeling en ambities. Een marktconform salaris wordt aangevuld met 25 vakantiedagen, 4 ATV dagen en een gunstige pensioensregeling.

Nieuwsgierig?
Ben jij die passionate teamplayer en heb jij de power to deliver? Dan voel je je vast snel thuis in onze organisatie! Wil je alvast een kijkje nemen en zien hoe het is om te werken bij CEVA? Zie: cevalogistics.careers/nl/updates

Contactdetails:
Neem voor meer informatie contact op met Maarten Stammen (Corporate Recruiter) via telefoonnummer 06-20676504 of solliciteer direct! Dit is mogelijk via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.cevalogistics.com