Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59761

Vacature: Artsen in Opleiding tot Radiotherapeut-Oncoloog voor Maastro Clinic in Maastricht

VACATURENR lv-59761 (13-09-2017)

Vacature: Artsen in Opleiding tot Radiotherapeut-Oncoloog voor Maastro Clinic in Maastricht

2 ARTSEN IN OPLEIDING (AIOS) TOT RADIOTHERAPEUT-ONCOLOOG

Start opleiding vóór 1 december 2017 of 1e kwartaal 2018

MAASTRO Clinic


Werkveld: Ziekenhuizen
Soort vacature: Niveau 7-8 : Arts
: Niveau 7-8 : AIOS
Dienstverband: Bepaalde tijd (tijdelijk dienstverband)
FTE: 1.0


MAASTRO CLINIC verzorgt de radiotherapie voor de provincie Limburg, vanuit de hoofdlocatie in Maastricht en vanuit haar dependance op de locatie van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo. MAASTRO bouwt aan het protonencentrum ZON-PTC (Zuid-Oost Nederland Protonen Therapie Centrum), waar naar verwachting eind 2018 de eerste patiënt bestraald zal worden.

Het centrale doel van MAASTRO CLINIC is “individualized radiotherapy”; door de toepassing van geavanceerde medische technieken en wetenschappelijk onderzoek wil MAASTRO CLINIC de behandeling van de patiënt steeds beter laten aansluiten op zijn klinische, biologische en genetische kenmerken.

MAASTRO CLINIC is: ‘verbindend met anderen, innovatief en ambitieus. Continu in ontwikkeling voor onze patiënt’.

De ligging van de hoofdlocatie in Maastricht is ideaal. Het Randwijck terrein met academisch ziekenhuis en universiteit vormt een perfecte setting voor excellente patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Tegelijkertijd ligt MAASTRO op fietsafstand van de oude binnenstad van Maastricht en de omliggende dorpen. Hier werken brengt het leven in balans; geen tijdsverspilling aan files en dicht bij natuur en cultuur. In het weekend heeft u met een uurtje rijden het ultieme vakantiegevoel en bezoekt u steden als Keulen, Luik, Aken of Brussel. Kiest u ervoor om wat verder weg te gaan wonen? De trein stopt praktisch voor de deur!

Voor de opleiding van artsen tot radiotherapeut-oncoloog heeft MAASTRO CLINIC een clusteropleiding met het Catharina Ziekenhuis Eindhoven. Het Catharina Ziekenhuis is een topklinisch en topreferent ziekenhuis dat zich richt op hoogwaardige zorg en opleiding. De afdeling Radiotherapie is een patiëntgerichte en efficiënte organisatie met een hoge kwaliteit ten aanzien van werkprocessen en toetsing. De afdeling beschikt over 6 Elekta versnellers, een large bore CT en een Mobetron. Speerpunten zijn o.a. intra-operatieve radiotherapie en brachytherapie. Door intensieve samenwerking met het Imaging Centre van het Catharina Ziekenhuis wordt veelvuldig gebruik gemaakt van beeldfusie met MRI en PET-CT.

Functieomschrijving
De opleiding bestaat uit een vijfjarig traject overeenkomstig de opleidingseisen van de Registratiecommissie Geneeskundige Specialisten (RGS). De opleiding is competentiegericht en opgebouwd uit verschillende stages. Uw werkzaamheden bestaan onder andere uit het stellen van de indicatie, voorbereiden van de bestralingsbehandeling en het begeleiden en voorlichten van patiënten en hun begeleider. Binnen de clusteropleiding wordt een deel van de opleiding (circa 1 jaar) gevolgd binnen het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven en het overige deel hoofdzakelijk binnen MAASTRO CLINIC te Maastricht. U neemt deel aan het cursorisch onderwijs binnen en buiten MAASTRO en het Catharina Ziekenhuis.

Wij vragen
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste (basis)arts, die affiniteit heeft met radiotherapie en oncologie. Naast goede communicatieve vaardigheden beschikt u over improvisatie- en incasseringsvermogen. Tevens kunt u zich snel aanpassen aan de wisselende omstandigheden waarin u werkzaam zult zijn.
Zit u in het laatste jaar van uw opleiding tot arts en spreekt de opleiding van AIOS radiotherapie u aan? Ook dan nodigen wij u graag uit om te reageren op deze vacature.

Dienstverband
Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn nader overeen te komen en zijn gebaseerd op de CAO Ziekenhuizen op basis van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van de opleiding (maximaal 5 jaar).

Werktijden
In overleg te bepalen.

Salaris
Salariëring vindt plaats op basis van de salaristabel voor medisch specialist in opleiding en bedraagt maximaal € 4.486,30 bruto per maand (38 uur/week). Binnen de CAO is er een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, een 8%-vakantietoeslag, een 8,33%-eindejaarsuitkering en een uitstekende pensioenvoorziening.
Een assessment kan deel uit maken van de selectieprocedure.

Aanvullende informatie
Er zijn twee opleidingsplekken beschikbaar. Opleidingsplek 1 dient aan te vangen voor 1 december 2017. Opleidingsplek 2 dient aan te vangen in het eerste kwartaal van 2018.

Informatie
Nadere informatie wordt graag verstrekt door mevrouw dr. Angela van Baardwijk, radiotherapeut / opleider MAASTRO CLINIC en de heer Rinus Wanders, plaatsvervangend opleider MAASTRO CLINIC (via e-mail: angela.vanbaardwijk@maastro.nl / rinus.wanders@maastro.nl of via het centrale telefoonnummer +31(0)88 44 55 666) of door de heer Tom Budiharto, radiotherapeut / opleider Catharina Ziekenhuis Eindhoven en mevrouw Hetty van den Berg, plaatsvervangend opleider Catharina Ziekenhuis Eindhoven (via e-mail: tom.budiharto@catharinaziekenhuis.nl / hetty.vd.berg@catharinaziekenhuis.nl of via het centrale nummer +31 (0)40 239 6430). Nadere informatie over MAASTRO CLINIC of het Catharina Ziekenhuis kunt u vinden op de betreffende websites: www.maastro.nl of www.werkenbijcatharina.nl.

Solliciteren

Organisatie MAASTRO Clinic

Overig
Als werken bij MAASTRO CLINIC en het Catharina Ziekenhuis u aanspreekt, kunt u voor 29 september 2017 solliciteren via het formulier op de website www.maastro.nl en uw sollicitatiebrief en curriculum vitae uploaden onder het tabje “werken bij maastro / vacatures”.

Plaatsingsdatum 13/09/2017
Sluitingsdatum 29/09/2017

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.maastro.nl