Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59742

Vacature: Teamleider Productie voor Refresco Benelux in Hoensbroek

VACATURENR lv-59742 (12-09-2017)

Vacature: Teamleider Productie voor Refresco Benelux in Hoensbroek

Ben jij als proactieve, resultaatgerichte en stevige leidinggevende op zoek naar een dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor verbeterinitiatieven? Ben jij in staat zowel coachend als sturend leiding te geven aan een groep operators die hart hebben voor de zaak? Heb jij een productie achtergrond en affiniteit met verbetertrajecten? Lees dan verder, want wellicht is de functie van Teamleider Productie bij Refresco Benelux te Hoensbroek iets voor jou!

Je werk als Teamleider Productie:
(fulltime, in 3-ploegendienst, met opschaalmogelijkheid naar 5)

Als Teamleider Productie geef je leiding aan een team van 15 operators. Je voert opleidings-, functionerings-, verzuim- en beoordelingsgesprekken en werkoverleg. Je bent gewend eindverantwoordelijkheid te dragen, en samen met je team en collega teams een optimaal productieproces te leveren. In deze functie rapporteer je aan de productie manager. Je bent bezig met het realiseren van het productieproces aan de hand van de geplande productie in termen van kwantiteit, kwaliteit, kosten, milieu en (voedsel) veiligheidseisen. Verder verzamel, analyseer en rapporteer je de productiegegevens over het verloop van het productieproces op basis van de vastgestelde KPI’s. Je initieert en coördineert verbetertrajecten (WCM, TPM). Je stemt af met de Technische Dienst wat betreft storingen en onderhoud. Het betreft een fulltime baan in 3 ploegendienst met opschaalmogelijkheid naar 5.

Je werkomgeving:
Refresco Benelux is een van de zes business units van Refresco Holding, een toonaangevende Europese groep van producenten van frisdranken, vruchtensappen en softdrinks voor vooraanstaande (inter-)nationale retailers en A-merkfabrikanten.
Refresco Benelux houdt zich bezig met het produceren en afvullen van Private Label softdrinks, mineraalwater, vruchtensappen en Energy Drinks. Tevens verzorgt Refresco Benelux de industriële productie voor A-merkfabrikanten en voert men het eigen merk Wicky.

De productie vindt plaats in vier “state-of-the-art” productielocaties te Bodegraven, Hoensbroek, Maarheeze in Nederland en Ninove (België). Met een jaarlijks groeiend productievolume van 2,2 miljard units realiseert onze Business Unit een omzet van bijna 500 miljoen euro. In onze business unit zijn ruim 600 personen werkzaam.
Refresco Benelux in Hoensbroek is een productieonderneming die een grote verscheidenheid aan dranken produceert en verpakt in PET, zoals frisdranken, mineraalwater, sappen en energiedranken. Deze productielocatie biedt werk aan ca. 120 medewerkers. Binnen deze locatie is er nauwelijks verloop, mensen zijn zeer tevreden en hebben hart voor de zaak.

Wie zoeken wij:
Als nieuwe collega ben jij iemand die verantwoordelijkheid neemt, proactief is en kwaliteit levert. Je bent to the point, standvastig, besluitvaardig en weet op een goede manier je team te coachen en motiveren opdat iedereen op correcte wijze met collega’s en klanten samenwerkt. Tevens heb je:
 • Mbo+/Hbo werk – en denkniveau;
 • minimaal 5 jaar relevante ervaring;
 • ervaring als leidinggevende binnen een productieomgeving;
 • bij voorkeur ervaring in de levensmiddelenbranche;
 • ervaring met verbetertrajecten;
 • je bent kwaliteitsbewust en kunt goed plannen & organiseren;
 • oplossings -en resultaatgericht.

Wat bieden wij:
Refresco is een gezond bedrijf waar we samenwerking en ontwikkeling belangrijk vinden. Je werkt met de nieuwste productie technologieën en om je kennis up to date te houden investeren we in opleidingen en ontwikkeling van onze mensen. We belonen je voor deze belangrijke rol met:
 • Een marktconform salaris. Inschaling is afhankelijk van ervaring, competenties en opleiding;
 • ploegentoeslag conform ploegenmatrix;
 • een vakantietoeslag van 8%;
 • vaste eindejaarsuitkering van 3%;
 • Bonusregeling afhankelijk van financiële resultaten;
 • 25 vakantie dagenbijdrage voor ziektekostenverzekering;
 • reiskosten vergoeding;

Interesse?
Voor mensen met ambitie biedt Refresco Benelux goede carrièremogelijkheden. Ben je na het lezen van deze vacature geïnteresseerd om bij Refresco Benelux te komen werken, dan zien we je sollicitatie met belangstelling tegemoet. Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan.
Heb je nog andere vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Thom van Iersel, Recruiter via +31 (0)6-10065915 of thom.vaniersel@refresco.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.refresco.nl