Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59685

Vacature: Stralers / Stralers-Chauffeurs voor Cuijpers Services in Weert

VACATURENR lv-59685 (07-09-2017)

Vacature: Stralers / Stralers-Chauffeurs voor Cuijpers Services in Weert

Cuijpers Services BV is ontstaan door een samenvoeging van de vroegere bedrijven Straalbedrijf Gebr. Cuijpers BV, Cuijpers Eurowork BV en Smeets Straal- en Conserveringswerken Stein BV. Hiermee is Cuijpers Services sedert 1964 een dienstverlener met circa 250 medewerkers op het gebied van mobiele en stationaire straal- en conserverings-werkzaamheden, hogedruk-waterreinigen en hogedrukwatersnijden. Onze klanten bevinden zich in een breed scala van bedrijfstakken zoals, petrochemische industrie; weg- en waterbouw; rail- en spoorwegonderhoud; tanks; pijpleidingen en vloeren. Naast de stationaire werkzaamheden op onze bedrijfslocaties zijn wij met een modern en zeer specialistisch wagenpark in staat om binnen én buiten Nederland de meest uiteenlopende werken op klantlocatie uit te voeren.

Voor de afdeling mobiele straal- en conserveringswerken te Weert zijn wij per direct op zoek naar diverse ervaren en enthousiaste

STRALERS / STRALERS-CHAUFFEURS

Omschrijving
Je voert straalwerkzaamheden uit op diverse locaties in heel Nederland en daarbuiten. Je werkt met onze speciaal daarvoor gebouwde wagens en apparatuur, welke geschikt zijn voor gritstralen en –zuigen (vacuümstralen), stofvrij stralen en/of HD-waterstralen. Heb je nog geen ervaring met stralen, dan zullen je de benodigde vaardigheden uitgebreid intern worden aangeleerd, voordat je het werk op de klantlocatie gaat uitvoeren. Technisch inzicht/technische kennis is zeer wenselijk.

Wij zijn op zoek naar stralers met of zonder vrachtwagenrijbewijs. Beschik je al over een vrachtwagenrijbewijs C(E) en chauffeursdiploma dan kun je in overleg aan de slag als straler/chauffeur. Je rijdt de vrachtwagencombinatie naar de werkplek en voert daar samen met je collega de werkzaamheden uit.

Voor de correcte en veilige uitoefening van je functie, krijg je gedurende je dienstverband diverse opleidingen en trainingen, zoals; basisveiligheid VCA, kleine blusmiddelen, heftruckcertificaat, certificaat veilig hijsen, etc. Daarnaast kun je deelnemen aan opleidingen ter verbreding of verdieping van vakkennis.

Functieprofiel
  • Man/vrouw;
  • Ervaring verkregen in de straal- of conserveerbranche is een pré, echter ook enthousiaste kandidaten zonder deze ervaring kunnen reageren;
  • Reeds in het bezit van VCA is een pré;
  • In het bezit van rijbewijs B(E) en/of C(E) en eigen vervoer;
  • Goede lichamelijke conditie; Geen hoogte- of engtevrees;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Geen 8 tot 5 mentaliteit, zeer flexibele werktijden. De werkzaamheden kunnen ook plaatsvinden in het weekend en ’s nachts. Er kan dus ook sprake zijn van overwerken, en indien nodig zal er worden overnacht.

Sollicitaties te richten aan:
Cuijpers Groep BV
T.a.v.: de heer DMC Linders, HR Manager
Postbus 9, 6170 AA Stein

E-mail  d.linders@cuijpers.nl
Meer info  www.cuijpers.nl