Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59684

Vacature: Constructie Schilders / Spuiters voor Cuijpers Service in Regio Zeeland, Limburg, Zuid Holland

VACATURENR lv-59684 (07-09-2017)

Vacature: Constructie Schilders / Spuiters voor Cuijpers Service in Regio Zeeland, Limburg, Zuid Holland

Cuijpers Services BV is een dienstverlener met circa 250 medewerkers op het gebied van mobiele en stationaire straal- en conserverings-werkzaamheden, hogedruk-waterreinigen en hogedrukwatersnijden. Onze klanten bevinden zich in een breed scala van bedrijfstakken zoals, petrochemische industrie; weg- en waterbouw; rail- en spoorwegonderhoud; tanks; pijpleidingen en vloeren. Naast de stationaire werkzaamheden op onze bedrijfslocaties zijn wij met een modern en zeer specialistisch wagenpark in staat om binnen én buiten Nederland de meest uiteenlopende werken op klantlocatie uit te voeren.

Wij zijn voor diverse regio’s ( Zeeland, Limburg, Zuid Holland) op zoek naar

CONSTRUCTIE SCHILDERS / SPUITERS

Je behandelt het oppervlak van industriële metalen constructies en beschermt ze zo maximaal tegen vroegtijdige degradatie of corrosie. Je bereidt daarvoor eerst de ondergrond voor. De afwerklaag breng je aan doormiddel van een kwast of een spuitpistool. Omdat je met chemische stoffen wordt gewerkt is het gebruik en kennis van passende beschermingsmiddelen van belang. Je gebruikt machines, arbeidsmiddelen, verfstoffen en overige (gevaarlijke) stoffen op de juiste manier. Verder voer je zelfstandig tussentijdse kwaliteitscontroles uit en houdt jij je strikt aan de voorgeschreven (werk)procedures en voert het werk uit conform de geldende veiligheidsvoorschriften en wettelijke richtlijnen.

Voor de correcte en veilige uitoefening van je functie, krijg je gedurende je dienstverband diverse opleidingen en trainingen, zoals; VCA, heftruckcertificaat, veilig hijsen, gevaarlijke stoffen bij verfverwerking, certificaat werken met perslucht / ademlucht.

Functieprofiel
  • Man/vrouw;
  • LBO/MBO werk- en denkniveau door opleiding, bijvoorbeeld industriële verfverwerking/Metaal Conservering of enkele jaren werkervaring als industrieel schilder/spuiter;
  • Reeds in het bezit van VCA is een pré;
  • In het bezit van rijbewijs B(E) en eigen vervoer, rijbewijs CE is een pré;

Sollicitaties te richten aan:
Cuijpers Groep BV
T.a.v.: de heer DMC Linders, HR Manager
Postbus 9, 6170 AA Stein

E-mail  d.linders@cuijpers.nl
Meer info  www.cuijpers.nl