Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59682

Vacature: Werkvoorbereider Industriele Conservering en Straalwerken voor Cuijpers Services in Weert

VACATURENR lv-59682 (07-09-2017)

Vacature: Werkvoorbereider Industriele Conservering en Straalwerken voor Cuijpers Services in Weert

Cuijpers Services BV is ontstaan door een samenvoeging van de vroegere bedrijven Straalbedrijf Gebr. Cuijpers Weert BV, Cuijpers Eurowork BV en Smeets Straal- en Conserveringswerken Stein BV. Hiermee is Cuijpers Services sedert 1964 een dienstverlener met circa 250 medewerkers op het gebied van mobiele en stationaire straal- en conserverings-werkzaamheden, hogedruk-waterreinigen en hogedrukwatersnijden. Onze klanten bevinden zich in een breed scala van bedrijfstakken, zoals; petrochemische industrie; weg- en waterbouw; rail- en spoorwegonderhoud; tanks; pijpleidingen en vloeren. Naast de stationaire werkzaamheden op onze bedrijfslocaties zijn wij met een modern en zeer specialistisch wagenpark in staat om binnen én buiten Nederland de meest uiteenlopende werken op klantlocatie uit te voeren.

Voor onze afdeling Mobiel locatie Weert zijn wij op zoek naar een

WERKVOORBEREIDER INDUSTRIËLE CONSERVERING EN STRAALWERKEN (M/V) TE WEERT (FULLTIME)

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van de projecten die in uitvoering gaan.

De werkvoorbereider werkt het project uit op detailniveau, verzorgt het aanleveren van de dagelijkse werk/opdrachtbonnen (samen met de planner) en administreert de gegevens tijdens en na een project.

Alvorens het project start dient de voorbereiding volledig uitgewerkt te zijn, Hiervoor heeft de werkvoorbereider overleg met diverse afdelingen, zoals de afdeling inkoop en materieelbeheer. De werkvoorbereider zorgt tevens voor het afroepen van alle materialen en de gehele coördinatie van materiaal en materieel.
De werkvoorbereider is tevens verantwoordelijk voor het regelen en organiseren van alle noodzakelijke randvoorwaarden om de projecten dagelijks goed te kunnen uitvoeren. Zo regelt hij bijvoorbeeld overnachtingen voor onze medewerkers, aan- en afmeldingen bij opdrachtgevers en diverse overheidsinstanties.
De werkvoorbereider heeft een actieve rol bij de controle van de ingeleverde werkbonnen/werkuren van zowel onze vaste alsook de ingeleende medewerkers.
De werkvoorbereider werkt zeer nauw samen met de planner. Zij vervangen elkaar en nemen elkaars taken waar bij verlof, vakantie en verzuim.

Functiecriteria
  • Relevante branche kennis is een pré,
  • Affiniteit met automatisering,
  • Minimaal 3 jaar werkervaring,
  • MBO+ denk- en werkniveau,
  • Commerciële vaardigheden en affiniteit,
  • Goede contactuele eigenschappen

Traineeship: Ons bedrijf blijft investeren in de toekomst. Ben je schoolverlater, maar mis je nog de praktijkervaring, dan kunnen we je voor deze functie een traineeship aanbieden.

Sollicitaties te richten aan:
Cuijpers Groep BV
T.a.v.: de heer DMC Linders, HR Manager
Postbus 9, 6170 AA Stein

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

E-mail  d.linders@cuijpers.nl
Meer info  www.cuijpers.nl