Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59671

Vacature: Parttime Huishoudelijke Hulp voor Mosae Zorggroep in Maastricht

VACATURENR lv-59671 (07-09-2017)

Vacature: Parttime Huishoudelijke Hulp voor Mosae Zorggroep in Maastricht

HUISHOUDELIJKE HULP

Mosae Thuiszorg

Werkveld: Verpleeg- en verzorgingshuizen
:Thuiszorg
Soort vacature: Overige functies; Facilitair / Huishoudelijk
Dienstverband: Bepaalde tijd (tijdelijk dienstverband)
FTE: 0.5


Voor onze cliënten en onze collega’s. Ben jij iemand die graag (oudere) mensen helpt en regelt dat alles weer netjes wordt bij hun thuis? Geef jij net wat extra aandacht aan je cliënt en word je daar blij van? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving
Als medewerker hulp in de huishouding steek je graag je handen uit de mouwen. In overleg met je cliënt zorg jij ervoor dat de huishoudelijke taken professioneel worden opgepakt. Dat kan dus van alles zijn; stofzuigen, poetsen, dweilen, wassen, bedden verschonen, noem maar op. Jij neemt je cliënten een grote zorg uit handen. Mochten er bijzonderheden zijn dan maak je die bespreekbaar bij je teamleider. Belangrijk is dat cliënttevredenheid boven aan je lijst staat.

Wij vragen
Jij bent...
Secuur, enthousiast en vriendelijk. Je werkt zelfstandig en je weet van aanpakken. Je voelt je verantwoordelijk en afspraak is afspraak bij jou. Je kunt goed communiceren en houd rekening met de wensen van je cliënt. Bovendien ben je inlevend en zorg jij ervoor dat je cliënten zich prettig voelen bij jouw aanwezigheid in hun huis.

Dienstverband
Het dienstverband wordt aangegaan voor bepaalde tijd.

Werktijden
Van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 16:00 uur.

Salaris
De functie is ingeschaald in functiegroep 10 cao VVT. Het salaris is minimaal € 1475,14 en maximaal € 1648,73 per maand op basis van 36 uur per week;

Aanvullende informatie
Neem dan contact op met Manon Geurtjens, Gonny Brepoels of Nadine Kolbusz van het planbureau. Zij zijn bereikbaar onder telefoonnummer: 043-3549195 of per mail: planbureau.thuiszorg@mosaezorggroep.nl. Voor meer informatie over Mosae Zorggroep in het algemeen kun je terecht op onze website www.mosaezorggroep.nl
Informatie Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en cv naar sollsolliciteren@mosaezorggroep.nl. Je kunt ook het interesseformulier invullen op www.werkenbijmosae.nl. Vermeld in je sollicitatie dat het vacaturenummer 50 betreft.

Solliciteren
Organisatie Mosae Zorggroep
Vacaturenummer 50
Plaatsingsdatum 07/09/2017
Sluitingsdatum 31/12/2017

Solliciteren
E-mail  solliciteren@mosaezorggroep.nl
Meer info  www.mosaezorggroep.nl