Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59648

Vacature: Accountmanager voor WSP Parkstad in Heerlen via Equipe

VACATURENR lv-59648 (06-09-2017)

Vacature: Accountmanager voor WSP Parkstad in Heerlen via Equipe

De tekorten op de arbeidsmarkt nemen alsmaar toe, of het nu gaat om relatief ongeschoolde posities of posities voor hoogopgeleiden. Dit leidt tot een hoge belasting van de werkenden en remt bovendien de economische groei. Daarnaast staan er op dit moment om verschillende redenen mensen aan de kant die graag willen en kunnen werken. Werkgeversservicepunt (WSP) Parkstad is de nieuwe schakel tussen het bedrijfsleven en de overheid in de Parkstad-regio en is gespecialiseerd in de mogelijkheden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (WSW en Participatiewet). WSP Parkstad is thuis in complexe vraagstukken op het gebied van arbeidsmarktbeleid en specifiek het concept van de inclusieve organisatie en mixed-people concepten. WSP Parkstad is niet alleen de specialist, maar levert naast de mensen ook de producten en diensten die nodig zijn om deze doelgroep duurzaam te kunnen plaatsen tegen een zo hoog mogelijke productiviteit. Om dit te bereiken adviseert het werkgevers o.a. op het gebied van werkgeversarrangementen, HRM strategie en reshoring. De ambities alsmede het vertrouwen binnen WSP Parkstad zijn hoog. Om dit tot een succes te maken, zijn er een aantal nieuwe functies in het leven geroepen welke samen met de bestaande organisatie deze ambitie waar moeten maken. Om deze reden is binnen de organisatie de vacature ontstaan van:

ACCOUNTMANAGER

-Resultaatgerichte, ondernemende matchmaker –

(24/36 uur per week)

Doel van de functie De doelstelling van WSP Parkstad is dat iedereen deelneemt aan de samenleving, bij voorkeur door te werken. WSP Parkstad voert een actief arbeidsmarktbeleid om de vraag naar en het aanbod van arbeid in de regio met elkaar te verbinden, op de korte én op de lange termijn. Als accountmanager ondersteun je de totstandkoming van arrangementen met werkgevers en zorg je voor de invulling van vacatures en werkervaringsplekken met kandidaten uit de doelgroep. Je maakt deel uit van een team van accountmanagers in het grotere geheel van het WSP Parkstad. Je signaleert kansen voor werkzoekenden, analyseert de vraag van werkgevers en creëert nieuwe mogelijkheden voor de doelgroep van de Participatiewet. Je bent deskundig en creatief in het passend maken van het aanbod van vacatures voor onze doelgroep. En je maakt prijsafspraken en draagt zorg voor het opstellen van offertes en contracten.

In- en extern ben je het aanspreekpunt voor werkgevers. Je initieert en onderhoudt een relatienetwerk met werkgevers- en werkgeversorganisaties. Ook verzamel je strategische marktinformatie zodat je weet waar nu kansen liggen én waar die in de toekomst gaan ontstaan. Je draagt zorg voor de realisatie van verkoop- en omzetdoelstellingen. Als accountmanager werk je nauw samen met werkgevers, gemeenten en andere externe ketenpartners.

Waar zijn we naar op zoek Voor deze spilfunctie zoeken wij een representatieve professional die in samenwerking met het team duurzame relaties met regionale werkgevers kan op- en uitbouwen. Je weet als geen ander de werkgevers te enthousiasmeren voor de inzet van kandidaten uit de doelgroep, je kent en doorziet de regionale arbeidsmarkt, daar weet je de verbindingen te leggen en business te verwerven. Je doorziet bedrijfsprocessen en je kunt over de grenzen van het bestaande heen kansen signaleren en concretiseren.
Het aangaan van allianties en het matchen van medewerkers en (aangepast) werk is jouw passie, het vinden van een balans tussen financieel en sociaal rendement is daarbij jouw leidraad.

Functie-eisen Voor deze positie beschik je over een afgeronde opleiding op minimaal HBO/Bachelor-niveau in combinatie met relevante werkervaring. Je hebt aantoonbare affiniteit met de wereld van werkgevers en werkzoekenden en bij voorkeur beschik je al over een eigen netwerk. Daarbij sta je bekend om je zeer sterke communicatieve vaardigheden. Termen als resultaatgericht, gedreven, ondernemend en creatief passen één-op-één bij je natuur. Tot slot beschik je over een gezonde portie lef en zie je het als jouw uitdaging om bij werkgevers kansen te creëren voor onze werkzoekenden.

Aanbod en arbeidsvoorwaarden Geboden wordt een uitdagende, nieuwe functie binnen een dynamisch werkveld en binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. De functie biedt een professional de ruimte om de functie nog verder vorm te geven. De functie is indicatief ingeschaald in schaal 10 (CAR-UWO). Het betreft in eerste instantie een positie van een jaar waarbij bij gebleken geschiktheid de arbeidsovereenkomst voortgezet zal worden.

Geïnteresseerd Hebben wij je belangstelling gewekt? Dan nodigen wij je van harte uit via het Limburg Talent Hunter-platform (www.limburgtalenthunter.nl) je interesse kenbaar te maken.

WSP Parkstad heeft de werving en selectie van deze positie uitbesteed aan Equipe RPO. Voor meer informatie over deze positie kunt u contact opnemen met Andy Rossel (Talent & Acquisition Manager) op 06-20490247 of met Bas Thissen (Directeur) op 06-12286511. U kunt ook contact opnemen met ons kantoor te Maastricht op 043-3299955

Meer info  www.limburgtalenthunter.nl