Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59646

Vacature: Bewegingsdeskundige / Re-integratiedeskundige voor Winnock in Heerlen

VACATURENR lv-59646 (06-09-2017)

Vacature: Bewegingsdeskundige / Re-integratiedeskundige voor Winnock in Heerlen

Voor onze vestiging Heerlen zoeken we per direct een nieuwe collega

BEWEGINGSDESKUNDIGE / RE-INTEGRATIEDESKUNDIGE

1 fte


Ben jij een fysiotherapeut en word je enthousiast als mensen - mede door jouw coaching – het heft in eigen hand nemen met betrekking tot hun functioneren? Vind jij het leuk om contact te hebben met verwijzers en werkgevers en mede vorm hieraan te geven in een zelfsturende organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou om ons multidisciplinaire team te versterken!

Jij begeleidt, samen met je collega’s in een multidisciplinair team, cliënten in hun proces naar herstel van gezond functioneren en herstel van participatievermogen. Veelal is hervatting in (eigen) werk daarbij een belangrijke doelstelling. Vanuit jouw specifieke deskundigheid draag jij, in intensieve samenwerking met je teamleden, bij aan dit proces. Inzicht bieden, leren klachtonafhankelijk te denken en functioneren, denken vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen zijn belangrijke middelen bij het coachen en begeleiden van cliënten bij het realiseren van hun doelen.

Relatiebeheer, de contacten en afstemming met werkgevers en de bedrijfsartsen, speelt een belangrijke rol in de functie. Mede op basis van jouw initiatieven op dit gebied wordt een goede basis gelegd met een juiste opvolging in de contacten met de professionals en werkgevers.

De taakomschrijving omvat onder andere:
 • Begeleiden van cliënten in de trainingszaal en in ervaringsgerichte groepssessies (onder andere op basis van cognitief gedragsmatige principes).
 • Afnemen van arbeidsanamneses en verslaglegging hiervan.
 • Relatiebeheer en contacten onderhouden met verwijzers. Bezoeken van werkgevers.
 • Faciliteren en bewaken van de voortgang van behandelinterventies.
 • Coachen van cliënten op basis van gedragsmatige principes bij het opstellen en uitvoeren van hun participatie doelstelling en het werkhervattingsplan. Dit gebeurt in samenspraak met verwijzer, opdrachtgever en werkgever.
 • Verslaglegging en andere administratieve taken met betrekking tot de voortgang van de interventies.

Kennis, ervaring en talenten
We maken graag kennis met jou als jij:
 • een afgeronde opleiding hebt tot fysiotherapeut (BIG geregistreerd);
 • ervaring hebt in de revalidatiezorg en/of met re-integratiedienstverlening;
 • communicatief vaardig bent;
 • graag in een zelfsturend team wil werken;
 • je in het bezit bent van een rijbewijs;
 • je werkervaring en kennis hebt op het gebied van wet- en regelgeving met betrekking tot re-integratie.

De ideale collega is een enthousiaste teamspeler die de competenties en de wil heeft om in een zelfsturend team te werken met alle verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken. Je kiest bewust voor een mix van inhoudelijke en commerciële taken en je staat open voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Je bent klant-, cliënt- en resultaatgericht en je krijgt energie van het nemen van initiatieven in de relaties met professionals, cliënten en werkgevers.

Wie zijn wij?
Winnock biedt mensen met gecompliceerde gezondheidsproblematiek een nieuw perspectief en is dé specialist in Nederland op het gebied van re-integratie in eigen werk van mensen met langer bestaande gezondheidsklachten. Al 30 jaar begeleid Winnock mensen die door gezondheidsklachten minder goed functioneren, verzuimen of arbeidsongeschikt zijn, bij het herstel van hun klachtonafhankelijk functioneren in werk en/of maatschappij. Hierbij worden talenten, krachten en mogelijkheden zoveel mogelijk benut. De werkwijze die Winnock daarbij hanteert is multidisciplinair. Teams van psychologen, ergotherapeuten/re-integratiedeskundigen, fysiotherapeuten/bewegingsdeskundigen, medisch specialisten en office coördinatoren werken intensief en in zelfsturende teams samen. Opdrachtgevers of verwijzers zijn onder andere werkgevers, verzekeraars, bedrijfsartsen, medisch specialisten en huisartsen. De medewerkers van Winnock kenmerken zich door het resultaatgericht werken vanuit betrokkenheid. Winnock is een erkende medisch specialistische instelling voor poliklinische revalidatiezorg.

Arbeidsvoorwaarden
Winnock biedt je een uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving met collegiale ondersteuning, een interne opleiding en een persoonlijke coach. Het salaris is marktconform met een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een persoonlijk budget, opleidingsmogelijkheden, winstdeling.

Informatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Daniëlle Demandt relatiemanager via telefoonnummer: 088-9466450.

Handig om alvast te weten, de eerste selectiegesprekken vinden plaats op 28 september of 2 oktober.

Solliciteren
Herken je je in bovenstaand profiel, dan nodigen wij je van harte uit om vóór 23 september 2017 te solliciteren per e-mail via vacature@winnock.nl mét referentienummer BD/RD-HRL-2017.

Winnock Nederland
t.a.v. Monique van Leysen
De Dreef 2
3706 BR ZEIST

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  vacature@winnock.nl
Meer info  www.winnock.nl