Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59631

Vacature: Uitvoerder Grond- Weg- en Waterbouw voor Redding Infra in Schinnen

VACATURENR lv-59631 (05-09-2017)


REDDING INFRA BV ZOEKT OP KORTE TERMIJN:

UITVOERDER GROND- WEG- EN WATERBOUW


Redding Infra is een jong en dynamisch bedrijf actief in de Euregio op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Met een vast team van eigen mensen wordt elke dag weer hard aan de weg getimmerd! Kwaliteit leveren staat voorop. Met een focus op het hebben van bovengemiddelde medewerkers, komen de klanten uiteindelijk vanzelf terecht bij Redding Infra. Wij zijn centraal gevestigd in Schinnen, Limburg.

Wat verwachten wij van jou:
Werkzaamheden: Als uitvoeder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op het werk. Je houdt toezicht en geeft leiding aan een groep medewerkers, uitzendkrachten, onderaannemers en leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid , kwaliteit en kwantiteit. Je bewaakt de inzet van materieel, materiaal en bestelt het intern of bij externe leveranciers. Je organiseert Toolbox vergadering en hebt dagelijks overleg met projectleider(s) en directie.

Functie-eisen: Je hebt minimaal een opleiding MTS of HTS (civiele techniek). Je beschikt over minimaal 4 jaar ervaring als uitvoerder GWW. Je hebt ervaring met geautomatiseerde calculatieprogramma’s en kennis van RAW / UAV en UAV-GC. Je bent in het bezit van VCA-VOL en rijbewijs B(E).

Wij bieden:
Een full-time dienstverband, goed werkgeverschap, een prettige werksfeer en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Ben je op zoek naar een zelfstandige en afwisselende baan in een plezierige werkomgeving, reageer dan snel!

Stuur jouw CV met motivatie naar:
REDDING INFRA BV, Nutherweg 60, 6365ER Schinnen t.a.v. Jordy Redding of per email naar: jordy@reddinginfra.nl

E-mail  jordy@reddinginfra.nl
Meer info  www.reddinginfra.nl