Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59626

Vacature: Gevorderd Assistent Accountant voor Baat in Sittard

VACATURENR lv-59626 (05-09-2017)

Vacature: Gevorderd Assistent Accountant voor Baat in Sittard


GEVORDERD ASSISTENT ACCOUNTANT IN SITTARD


Baat is een dynamische organisatie die er in relatief korte tijd in geslaagd is om een uitstekende reputatie op te bouwen op het gebied van accountancy, fiscaliteit en aanverwante disciplines. Vanuit drie Nederlandse vestigingen te Sittard, Maastricht en Roermond en Maasmechelen (B) leveren onze professionals iedere dag opnieuw oplossingen op maat voor onze opdrachtgevers. Vanuit de kernwaarden resultaatgedreven, dynamisch en verbindend werkt Baat dagelijks aan zijn missie: solving issues; meerwaarde creėren voor ondernemers door oplossingen te bieden. Het beste eruit halen wat erin zit. Voor čn samen met de klant.

Voor onze vestiging in Sittard zijn we op zoek naar een fulltime gevorderd assistent accountant.

Functieprofiel
Je gaat werkzaamheden verrichten voor een gevarieerde MKB klantenportefeuille.

De taken bestaan onder andere uit:
  • Verwerken en beheren van financiėle administraties voor cliėnten;
  • zelfstandig samenstellen van (complexe ) jaarrekeningen;
  • zelfstandig contacten met cliėnten onderhouden;
  • zorgen voor een goede dossiervorming en –beheer;
  • signaleren adviesmogelijkheden en assisteren bij de uitvoering daarvan.

Wij vragen
Een enthousiaste collega met een afgeronde opleiding SPD, HBO BE of HEAO accountancy en de ambitie om verder te studeren. Je hebt 2 tot 3 jaar relevante werkervaring en deze ervaring is bij voorkeur opgedaan binnen de accountancy of bij een administratiekantoor.
Je bent betrokken, proactief en resultaatgericht. Daarnaast kan je goed zelfstandig werken en beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Wij bieden
Een afwisselende functie binnen een dynamische organisatie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wij hechten grote waarde aan het leveren van kwaliteit en het ontzorgen van onze cliėnten. Het spreekt daarbij voor zich dat wij de ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk vinden. Omdat niemand hetzelfde is, zijn wij van mening dat professionals daar moeten worden ingezet, waar hun kracht ligt. Mede vanuit die gedachte hebben wij het Young Professional Development Programma ontwikkeld. In dit programma zijn vaktechniek en persoonlijke ontwikkeling optimaal op elkaar afgestemd. Het uiteindelijke doel van het programma is dat jij de mogelijkheid krijgt je te ontwikkelen tot een veelzijdig adviseur die optimaal weet bij te dragen aan de missie van Baat.

Uiteraard bieden wij daarnaast een bij de functie passend pakket aan arbeidsvoorwaarden en salaris.

Informatie / sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Brenda Bidlot, tel. 0475-729 210.
Heb je interesse in deze functie stuur dan een CV en motivatie naar sollicitatie@baat.nl, ter attentie van Brenda Bidlot, o.v.v. gevorderd assistent accountant.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

E-mail  sollicitatie@baat.nl
Meer info  www.baat.nl