Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59617

Vacature: Receptionist voor Document House Limburg in Maastricht

VACATURENR lv-59617 (05-09-2017)

Als partner van Xerox verkoopt Document House Limburg Xerox apparatuur en supplies. Ook leveren wij 15.000 kantoorartikelen uit voorraad. Daarnaast verkopen wij van diverse leveranciers software oplossingen waarin document management en factuurverwerking centraal staan. Klant- en medewerker tevredenheid staan, samen met ethisch handelen bij ons voorop.
Kijk eens op www.dhlimburg.nl voor meer informatie.

Wij zijn per direct op zoek naar een:

RECEPTIONIST(E) (FULLTIME)


Dit ga je doen:
Als Receptioniste ben je het visitekaartje van onze onderneming. Je draagt zorg voor het eerste contact met onze klanten en verwijst klanten door naar de juiste collega. Daarnaast ondersteun je collega’s met administratief werk zoals het uitwerken van offertes, verwerken van tellerstanden en facturatie. Samen met je collega’s zorg je voor een maximale klanttevredenheid en klantbediening.

Ben jij?
Een enthousiast, stressbestendig, zelfstandig en dienstverlenend persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Heb jij een opleiding op minimaal MBO niveau, goede kennis van MS-office (gevorderden niveau) en eventueel kennis van Navision/ dynamics? Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, een prettige telefoonstem, doorzettingsvermogen en heb je de passie om klanten zo optimaal mogelijk te woord te staan? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Dit bieden wij:
Een informele werksfeer, opleidingen/trainingen en doorgroeimogelijkheden. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling.

Jouw reactie
Enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatiebrief met pasfoto en cv naar: Tanja Naus: t.naus@dhlimburg.nl o.v.v. “sollicitatie receptionist(e)”.

E-mail  t.naus@dhlimburg.nl
Meer info  www.dhlimburg.nl