Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59608

Vacature: Promovendus voor GGD in Zuid Limburg

VACATURENR lv-59608 (05-09-2017)

Vacature: Promovendus voor GGD in Zuid Limburg

Promovendus (36 uur)

Tijdelijk dienstverband voor de duur van 4 jaar


Het thema van het promotieonderzoek is Innovation in Sexually Transmitted Infections control.

De GGD Zuid Limburg beschermt, bewaakt en bevordert de gezondheid van alle Zuid-Limburgers, met speciale aandacht voor mensen in een kwetsbare positie. Daarmee wil de GGD eraan bijdragen dat iedereen, van jong tot oud, actief kan deelnemen aan de samenleving. De GGD staat dicht bij de mensen om te achterhalen wat zij nodig hebben om gezond te leven en vitaal en zelfredzaam te blijven. De GGD doet dit namens de 18 Zuid-Limburgse gemeenten.

De gezondheid van de Zuid-Limburgers staat centraal. Daarom vindt de GGD het belangrijk dat alle medewerkers in elk geval klantgericht, resultaatgericht en flexibel zijn en blijven leren hoe zij hun werk nog beter kunnen doen.

De afdeling
De afdeling Seksuele Gezondheid, infectieziekten en Milieu van de GGD Zuid Limburg geeft invulling aan de regionale infectieziektebestrijding, centrum voor seksuele gezondheid (soa en sense), tuberculosezorg, hygiëne en inspecties en voert tevens wetenschappelijk onderzoek uit op het gebied van infectieziektebestrijding en seksuele gezondheid. De afdeling werkt intensief samen met de afdeling Medische Microbiologie van het Maastrichts Universitair Medisch Centrum (MUMC). Dit samenwerkingsverband is onderdeel van de academische werkplaats en wetenschappelijk onderzoek vindt plaats binnen de onderzoeksschool CAPHRI van Universiteit Maastricht.

Functieomschrijving
 • Je gaat onderzoek verrichten naar verschillende aspecten rondom het hebben en verkrijgen van seksueel overdraagbare infectieziekten. De nadruk ligt hierbij op infecties met Chlamydia trachomatis. Je kunt hierbij denken aan het verzamelen van gegevens en statistisch analyseren van grote databestanden.
 • Aspecten die tijdens dit promotietraject onderzocht zullen worden zijn o.a. SOA testgedrag, risicofactoren voor SOA, het voorkomen van dubbelinfecties met verschillende typen SOA en herinfecties.
 • Je draagt bij aan het data-management van de studies op het gebied van SOA.

Functie-eisen
 • Je bent minimaal in het bezit van master diploma, bij voorkeur op het gebied van levens/gezondheidswetenschappen.
 • Je hebt ervaring met wetenschappelijk onderzoek
 • Je hebt statistische kennis, aantoonbare ervaring met statistische analyse technieken en kan werken met SPSS (of ander statistisch programma zoals SAS of STATA) om databestanden te analyseren.
 • (Eventueel) registratie Epidemioloog A
 • Je hebt kennis van en affiniteit met onderzoek naar seksueel overdraagbare aandoeningen.
 • Je bent nauwkeurig en beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels.
 • Je kunt zelfstandig werken, enthousiasmeert collega’s en bent een teamspeler.
 • Je beschikt over de volgende competenties: conceptueel vermogen, presenteren, plannen en organiseren, voortgang bewaken, leervermogen, klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Arbeidsvoorwaarden
 • Salarisniveau: schaal 8
 • Maximum salaris: € 3.293,- bruto per maand (functieschaal 8) Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek;
 • Salarisomschrijving: het salaris is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring;
 • Dienstverband: er is sprake van een structurele vacature. Het dienstverband is vooralsnog tijdelijk voor de duur van een jaar.

De rechtspositieregelingen voor gemeentepersoneel (CAR-UWO) zijn van toepassing.

De GGD Zuid Limburg hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. Naast een uitdagende en stimulerende werkomgeving biedt de GGD daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer een eindejaarsuitkering, koop en verkoop van verlof, flexibele werktijdenregeling, studiefaciliteiten en ouderschapsverlof.

Interesse?
Heeft u belangstelling voor deze vacature, dan ontvangen wij graag uiterlijk voor 22 september 2017 een motivatie met CV aan personeelszaken@ggdzl.nl.

Meer informatie over de functie
Inlichtingen kunt u inwinnen bij mevrouw dr. Nicole Dukers, coördinator onderzoek
(045-850 6246) of de heer Prof.dr. Christian Hoebe, afdelingshoofd Infectieziekte-bestrijding (via 045-8506264).

Meer informatie over de sollicitatieprocedure
Pascalle Metsemakers, PTO adviseur 046-8505540

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

E-mail  personeelszaken@ggdzl.nl
Meer info  www.ggdzl.nl