Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59586

Vacature: Planner-Commercieel Medewerker Logistieke Opleidingen voor Osseforth Opleidingen in Elsloo

VACATURENR lv-59586 (04-09-2017)

PLANNER-COMMERCIEEL MEDEWERKER LOGISTIEKE OPLEIDINGEN ( M/V ) 32-36 UUR


Osseforth Opleidingen is DE trendsetter in opleidingen in Limburg met inmiddels meer dan 60 medewerkers. Zij verzorgt in 3 vestigingen de opleidingen voor de logistieke sector en voor alle rijbewijzen. Het hoofdkantoor is gevestigd aan het Businesspark Stein te Elsloo, direct aan de A2.

Functieomschrijving;
We zijn op zoek naar een planner logistieke opleidingen (m/v) die op basis van zijn/haar kwaliteiten en ervaring het bedrijf kan laten groeien. Je bent verantwoordelijk voor de planning en het regelen van subsidies voor vrachtauto, bus, code 95, heftruck en VCA opleidingen.
In deze zelfstandige en verantwoordelijke functie laat je zien wat dienstverlening betekent. Je draagt zorg voor een tijdige en adequate verwerking van informatie aanvragen van klanten. Verder bestaat een groot deel van je werk uit het plannen van opleidingen en het verwerken hiervan. Ook heb je veel contact met de instructeurs en begeleid hun waar nodig. Je hebt een klantgerichte instelling, bent flexibel en denkt in oplossingen.

Profiel;
  • MBO werk en denk niveau
  • Affiniteit met transport & logistiek
  • Commerciële instelling
  • Accuraat en stressbestendig
  • Je werkt zeer gestructureerd
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  • In bezit van rijbewijs B en eigen auto
  • Woonachtig Westelijke Mijnstreek
  • Zaterdag behoort tot een vaste werkdag ( 08.00-13.00 uur )

Onze voorkeur gaat uit naar dynamische kandidaten die binnen een straal van 15 km van Elsloo ( werklocatie ) wonen.

Wat bieden wij;
Zelf zijn wij van mening dat deze functie een uitdagende, zelfstandige functie is met een gevarieerd takenpakket. Daarnaast bieden wij op ons kantoor een informele werksfeer in een “platte” organisatie met heldere structuren . Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor 32-36 uur per week voor een half jaar met de mogelijkheid tot verlenging, ingaande per direct.

Heb jij het gevoel dat dit jouw baan is en spreekt het je aan om binnen ons bedrijf te werken? Stuur dan je schriftelijke reactie en CV met pasfoto voor 10 oktober t.a.v. Lara Osseforth; lara@osseforth.nl

Voor meer informatie over Osseforth Opleidingen, kun je terecht op onze website ; www.osseforth.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  lara@osseforth.nl
Meer info  www.osseforth.nl