Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59571

Vacature: (Parttime) MBO Verpleegkundige voor Sevagram in Parkstad en Heuvelland

VACATURENR lv-59571 (01-09-2017)

Vacature: (Parttime) MBO Verpleegkundige voor Sevagram in Parkstad en Heuvelland

MBO Verpleegkundige (Neubourg, chronische Somatiek)

Sevagram is een onderscheidende maatschappelijk betrokken zorgorganisatie, die merkbaar betere mensgerichte zorg biedt in de regio's Parkstad en Heuvelland. 1800 Medewerkers en 1100 vrijwilligers zijn, elke dag weer, betrokken, gepassioneerd, innovatief en resultaatgericht, aan het werk oftewel bieden 'Zorg met Bezieling'. Sevagram kent zestien zorgcentra, één geriatrisch revalidatiecentrum, drie hospices en één zorgboerderij.

Sevagram zoekt voor locatie Dr. Ackenshuis een:

MBO VERPLEEGKUNDIGE (28 UUR PER WEEK)


In jouw rol als Mbo Verpleegkundige werk je mee in de dagelijkse verzorging van zorgvragers aan de hand van het zorgleefplan. Je bent bekwaam in het verrichten van verpleegtechnische handelingen en zorghandelingen. Je geeft advies aan je collega’s en vraagt daar waar jij dat nodig acht advies of consult aan bij de medische dienst. Je vervult een stimulerende en motiverende rol richting collegae en/of stagiaires zodat ze met jouw instructies vaktechnische vaardigheden kunnen vergroten en zichzelf kunnen ontwikkelen. Daarnaast behoort een stuk begeleiden van niveau 3 en 4 studenten ook bij je rol. Je bent verantwoordelijk voor de zorg en voor alle administratieve processen rondom de zorgvrager. Je bent in staat om in situaties die afwijken van de standaard doeltreffend te handelen.
Voor deze functie dient de MBO Verpleegkundige ook de EVV rol op zich te nemen.

Wat vragen wij van jou?
Als Mbo Verpleegkundige ben je betrokken, accuraat, zelfstandig en professioneel. Je hebt oog voor de revalidatie wensen en doelen van de zorgvrager en het leveren van kwaliteit van zorg is jouw uitgangpunt. Je kunt herstelgericht denken en je bent in staat om de cliënten positief te stimuleren om te revalideren.

Voor de functie vragen wij de volgende eisen:
  • MBO-diploma Verpleegkunde niveau 4 op zak;
  • Geldige BIG-registratie;
  • In het bezit van BHV diploma, of bereid deze te behalen;
  • Ervaring met de psychogeriatrie heb jij inmiddels opgedaan;
  • Bij onvoorziene situaties weet jij je hoofd koel te houden en handel jij professioneel;
  • Open en transparante communicatie is voor jou geen struikelpunt;
  • Het werken in wisselende dienst is voor jou geen bezwaar.

Binnen Sevagram ga je werken voor zorgcentrum Dr. Ackenshuis, team Neubourg. De vacature betreft een afdeling woonzorg waar cliënten met een indicatie voor chronische somatische zorg verblijven.

Planetree
Planetree visie Sevagram, waar je gezien wordt en je je thuis voelt. Zorg met bezieling. Bezieling staat voor gedrevenheid, bevlogenheid en enthousiasme. Het staat ook voor toewijding, betrokkenheid en inspiratie. Daar staat Sevagram voor, daar gaat Sevagram voor!

Als enige zorgorganisatie in Limburg omarmt Sevagram het Planetree-concept. Planetree is een zorgvisie met een onderscheidende manier van denken, kijken, luisteren en doen, waarbij uitstekende zorg daadwerkelijk voorop staat. Mensgerichte zorg voor cliënten en hun familie, maar ook voor medewerkers en vrijwilligers én stakeholders. Planetree biedt Sevagram handvatten om de beste zorg te bieden. En zorgt er voor dat de zorg van vandaag morgen nóg beter is.

Salaris
Het salaris bij deze functie bedraagt, conform FWG 45, cao VVT, maximaal € 3.032,- op basis van 36 uur.

Interesse?
Heb jij interesse in deze functie, reageer dan nu via de link op de website met je cv en motivatiebrief.

Deze functie betreft een parttime dienstverband van 28 uur gemiddeld per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg referenties in te winnen.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.sevagram.nl