Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59567

Vacature: Verzorgende (IG) voor Mosae Zorggroep in Maastricht

VACATURENR lv-59567 (01-09-2017)

Vacature: Verzorgende (IG) voor Mosae Zorggroep in Maastricht

VERZORGENDE (IG)

Diverse teams

Werkveld: Verpleeg- en verzorgingshuizen
:Thuiszorg
Soort vacature: Niveau 3-4
: Verzorgende IG (3)
Dienstverband: Intentie tot vast dienstverband
FTE: 0.9


Wij geloven in eigen kracht & eigen regie
…voor onze cliënten en onze medewerkers. Ben jij iemand die graag (oudere) mensen helpt en ga je daarbij uit van hun wensen? Weet jij als geen ander een goede vertrouwensband op te bouwen en geeft je dat een goed gevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij bieden je direct een vast contract aan!

Functieomschrijving
Dit ga je doen
Als verzorgende ben je onderdeel van een team. Dat betekent dat je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor professionele begeleiding en (medische) verzorging van onze cliënten die aansluit op hun levensritme. Als je veranderingen ziet op sociaal of fysiek gebied dan maak je dat bespreekbaar bij je cliënt en als het nodig is met je team. Samen zoek je naar oplossingen en cliënttevredenheid staat bovenaan je lijst.

Wij vragen
Jij bent...
Secuur, enthousiast en vriendelijk. Jij versterkt de zelfredzaamheid van je cliënten door goed naar hun mogelijkheden te kijken. Je staat bekend als iemand die goed kan luisteren en communiceren met cliënten, hun naasten en met je collega’s.
Je werkt zelfstandig en je weet van aanpakken. Je voelt je verantwoordelijk en afspraak is afspraak bij jou. En je vindt het een uitdaging je weg te vinden binnen een organisatie die sterk in ontwikkeling is.
Je beschikt natuurlijk over een diploma tot verzorgende (IG) niveau 3.

Dienstverband
Wij bieden je direct een vast contract aan.

Werktijden
Uren zijn in onderling overleg en afhankelijk van het team.

Salaris
De functie is ingedeeld in functiegroep 35, CAO VVT. Het salaris is min. € 1767,87 en max. € 2566,28 per maand op basis van 36 uur per week.

Aanvullende informatie
Bij Mosae vinden we het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen dus word gefaciliteerd in trainingen en opleidingen en zijn er kansen om door te groeien. Tevens is het belangrijk dat je bereid bent tot het werken in alle voorkomende diensten.

Informatie
Wil je graag meer weten dan kun je contact opnemen met Ruben Singel, personeelsadviseur, T 043-3549102, ruben.singel@mosaezorggroep.nl
De uitgebreide functiebeschrijving kun je per e-mail opvragen via solliciteren@mosaezorggroep.nl, zet er even bij om welke functie het gaat. Voor meer informatie over Mosae check dan onze site www.mosaezorggroep.nl

Solliciteren
Organisatie : Mosae Zorggroep
Vacaturenummer: 56

Overig
Stuur je sollicitatiebrief en CV naar Mosae Zorggroep t.a.v. Ruben Singel, personeelsadviseur, postbus 2135, 6201 CA Maastricht of mail naar: solliciteren@mosaezorggroep.nl
We hanteren geen specifieke sluitingsdatum voor deze vacature. Vermeld bij je reactie dat het gaat om vacaturenummer 56.

Plaatsingsdatum 01/09/2017
Sluitingsdatum 31/12/2017

Solliciteren
E-mail  solliciteren@mosaezorggroep.nl
Meer info  www.mosaezorggroep.nl