Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59551

Vacature: Recruiters voor ProfCore in Venlo

VACATURENR lv-59551 (01-09-2017)

Vacature: Recruiters voor ProfCore in Venlo

Heb jij 't ProfCore DNA? Doe de test en solliciteer bij ProfCore!

Recruiters Limburg
Heb jij oog voor de beste kandidaten en weet jij deze op originele wijze te benaderen? Ben je daarnaast pro-actief en flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn per direct op zoek naar

RECRUITER

Voor onze vestiging in Venlo

  Als Recruiter bij ProfCore werk je in een dynamische omgeving. Je wordt onderdeel van een jong en gedreven team van Recruiters, werkzaam in Geleen, Weert, Venlo en Eindhoven en verantwoordelijk voor het werven van de beste procesoperators en logistieke vakmensen voor ProfCore. Je hebt goede mensenkennis, bent de schakel tussen vraag en aanbod en dé toegevoegde waarde voor het bedrijf. Je gelooft in het ProfCore concept, werft in-house en je weet mensen te enthousiasmeren en te binden aan ProfCore.

Wie is ProfCore?
ProfCore is een toonaangevende projectorganisatie in de procestechniek en logistiek. Wij zijn een solide organisatie, jong van geest en hebben veel plannen en ambities voor de toekomst. Wij zijn werkzaam in Limburg, Brabant, Gelderland en NordRhein-Westfalen (DE).

Onze teams zijn werkzaam in verschillende branches, van chemie tot voedingsmiddelen, van agro tot papier. ProfCore heeft bijna 600 medewerkers in dienst die ‘t ProfCore DNA uitdragen; oprecht, gedreven, betrouwbaar, loyaal, afspraak is afspraak, flexibel, enthousiast, vernieuwend, oplossingsgericht, professioneel en een gezonde dosis humor.

Wat zijn je werkzaamheden als Recruiter?
Als Recruiter ben je business partner voor de Project en Account Managers binnen ProfCore. Dit betekent dat je altijd up to date bent van de huidige en toekomstige wervingsbehoefte binnen jouw Business Unit. Je adviseert Accountmanagers pro-actief en bepaalt samen waar de prioriteiten liggen.

Door searchen en matchen zorg je voor nieuwe instroom van kandidaten. Naast job boards, social media en de ProfCore talent pool ga jij pro-actief op jacht naar nieuwe collega’s. Je benadert kandidaten en na een telefonische screening nodig jij ze uit voor een eerste gesprek. Je bent het visitekaartje voor de organisatie en zorgt ervoor dat kandidaten zich op hun gemak voelen, je weet ’t ProfCore DNA uit te dragen en checkt of
kandidaten passen binnen de kernwaarden van ProfCore.

In samenwerking met Marketing & Communicatie bedenk, initieer en evalueer je wervingscampagnes en -acties om in contact te komen met de juiste doelgroepen. Net als de rest van het team werk je 32-40 uur per week.

Wie ben jij?
Je bent resultaatgericht en hebt van nature een drive om successen te behalen. Je hebt sterke communicatieve skills en een commerciële mindset. Je wilt je graag ontwikkelen en denkt mee over hoe het team kan verbeteren. Je hebt de gunfactor: je weet op een spontane manier kandidaten aan ProfCore te verbinden. Je bent een harde werker, een teamplayer én een sparring partner. Hiernaast beschik je over:
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Circa 2 tot 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Rijbewijs B;
  • Affiniteit met de industriële en/of logistieke sector is een pré.

Wat biedt ProfCore jou?
Bij ProfCore werken we bij alles wat we doen vanuit drie kernwaarden: Betrouwbaar, Ondernemend en Samen. Op deze manier creëren we een prettige werkplek, waar we samen ambities nastreven en waarmaken.

Wil jij meegroeien met onze organisatie en deel uitmaken van onze ambities? Dan biedt ProfCore je naast een goed salaris ook:
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een collectiviteitskorting op individuele verzekeringen en een goede pensioenregeling;
  • Maar liefst 32,5 vakantiedagen per jaar
  • Bij goed functioneren heb je na een jaar uitzicht op een onbepaalde tijd contract en een jaarlijkse bonusregeling;
  • En last but not least……je krijgt ook een leaseauto, smartphone en laptop.
 
Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast? Herken je jezelf? Dan maken we graag kennis met je.
Heb je nog vragen over deze functie of over ProfCore, bel dan gerust naar Lieke van Stekelenburg, Recruitment Manager, via 06-38025300.
We zien je sollicitatie graag tegemoet via lieke.vanstekelenburg@profcore.nl

Meer info over ProfCore vind je ook op www.profcorewerkt.nl, www.profcore.nl, of bezoek ons op Facebook, LinkedIn, YouTube of Twitter!
ProfCore: "People to accelerate your business"

E-mail  lieke.vanstekelenburg@profcore.nl
Meer info  www.profcorewerkt.nl