Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59544

Vacature: Parttime Hr-Medewerker voor LLTB Groep in Roermond

VACATURENR lv-59544 (31-08-2017)

De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) zorgt dat de belangen van leden, agrarische ondernemers, nu en in de toekomst optimaal worden behartigd. De LLTB is onderdeel van LTO Nederland. Daarnaast maakt Arvalis deel uit van de LLTB-groep, een agrarisch adviesbedrijf dat in 2006 is ontstaan vanuit de LLTB. Sinds die tijd heeft Arvalis zich vanuit de thuisbasis Limburg weten te positioneren als marktleider in agrarisch advies. Inmiddels is Arvalis werkzaam vanuit vijf vestigingen en werken er zo'n zestig mensen.

Ter versterking van het team is de LLTB-groep op zoek naar een enthousiaste:

HR-MEDEWERKER (PARTTIME)

Hoe ziet je dag er uit als hr-medewerker?
Afwisselend! Geen enkele dag is hetzelfde! Onze hr-afdeling is net als de organisatie zelf sterk in beweging. We werken we aan een stabiele en professionele hr-basis. Je werkzaamheden liggen dan ook in het verder professionaliseren van onze hr-processen en het uitvoeren van de personeelsadministratie.
Voor alle collega’s ben jij het eerste aanspreekpunt. Ze kunnen altijd bij jou terecht met hun vragen over bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden. We vinden het heel belangrijk al onze collega’s de aandacht te geven die ze verdienen. Sociale wetgeving is voor jou niet nieuw en heeft zelfs je interesse. Daarom verdiep jij je graag in onder meer actuele wet- en regelgeving, Wet Poortwachter en onze bedrijfsregelingen.

Waarmee daag jij ons uit?
Met jouw energie en proactieve houding! En als je daarnaast beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht, communicatieve vaardigheden en zelfstandigheid dan pas je goed in onze organisatie en in de functie van hr-medewerker. Dat je als hr-medewerker betrouwbaar, integer en accuraat dient te zijn, spreekt voor zich.
Een afgeronde opleiding richting HR/P&O en minstens een jaar ervaring in een soortgelijke functie, maakt het plaatje aardig compleet! Verder hoef je geen ICT-goeroe te zijn, maar we hopen dat je beschikt over zeer goede MS Office vaardigheden, ervaring met diverse personeelsinformatiesystemen en algemene kennis van digitalisering van administratieve processen.

Wat maakt het zo leuk bij de LLTB-groep?
We houden van ons werk en dat werkt aanstekelijk! We werken allemaal met passie voor onze leden. De LLTB biedt daarnaast een uitdagende en dynamische functie in een professionele organisatie, waarin een informele en collegiale werksfeer centraal staat, een grote mate van zelfstandigheid en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?
Als je enthousiast bent geworden over deze vacature en over de LLTB-groep, solliciteer dan door je cv en motivatie vóór 22 september te mailen aan hr-manager Sara van Ginkel, via sollicitatieslltbgroep@lltb.nl. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je andere vragen, dan kun je telefonisch contact met haar opnemen via telefoonnummer 06-14579670.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  sollicitatieslltbgroep@lltb.nl
Meer info  www.lltb.nl