Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59507

Vacature: Barista / Barman/-vrouw voor Château St. Gerlach in Houthem

VACATURENR lv-59507 (29-08-2017)

Vacature: Barista / Barman/-vrouw voor Château St. Gerlach in  Houthem

BARISTA | BARMAN/-VROUW CHâTEAU ST. GERLACH


De werkzaamheden
Als Barista ben je werkzaam in de bar van Burgemeester Quicx, de kasteelhoeve van Château St. Gerlach. Je ontvangt zowel internationale als regionale gasten, neemt bestellingen op, geeft informatie en adviseert onze gasten over de lunchkaart, de verschillende soorten koffie's, wijnen, likeuren en andere dranken. Je maakt het onze gasten naar de zin zodat ze hun verblijf als een ware belevenis ervaren.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een proactieve teamplayer die er plezier in beleeft om gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Je voelt je verantwoordelijk voor je werkplek en weet op een creatieve en commerciele manier invulling te geven aan het barconcept. Je kunt omgaan met hectiek en bent pro-actief. Daarnaast ben je representatief, gastgericht en sociaal ingesteld. Heb je relevante ervaring in de horeca en kennis van wijn- en dranken, ben je hands on en beleef je er plezier aan om het onze gasten naar de zin te maken? Dan is dit misschien wel de ideale baan voor jou.

De competenties die behoren bij deze functie zijn:
  • inlevingsvermogen
  • uitstraling
  • actief
  • fatsoen
  • gastgerichtheid
  • stressbestendigheid

Wat bieden wij jou?
Je gaat werken in het enthousiaste team van Château St. Gerlach. Wij hebben een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, deelname aan het nationaal fietsproject/bedrijfsfitness, vergoeding studiekosten en trainingen en een korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten binnen Oostwegel Collection.


Voor informatie en/of sollicitaties kun jij je wenden tot de afdeling P&O, Tel: 043-6088880 of e-mail: carriere@oostwegelcollection.nl

E-mail  carriere@oostwegelcollection.nl
Meer info  www.oostwegelcollection.nl