Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59493

Vacature: Logistiek/Administratief Medewerker voor MAA op Maastricht Aachen Airport

VACATURENR lv-59493 (29-08-2017)

Vacature: Logistiek/Administratief Medewerker voor MAA op Maastricht Aachen Airport

De luchthaven Maastricht Aachen Airport (MAA) is gesitueerd op een uitstekende geografische locatie. De cliëntbase van MAA bestaat uit luchtvaartmaatschappijen, expediteurs, luchtvaartonderhoudsbedrijven en bedrijven actief in de transport en (luchtvaart) logistiek. MAA biedt deze partijen luchthavencapaciteit, afhandelingdiensten en alle noodzakelijke faciliteiten om internationale luchthaven gebonden (logistieke) activiteiten uit te oefenen. In verband met de huidige en te verwachten toekomstige groei van de luchthaven zijn wij voor de afdeling Cargo Office op korte termijn op zoek naar een

LOGISTIEK/ADMINISTRATIEF MEDEWERKER CARGO (M/V)


Taken en verantwoordelijkheden:
Tot jouw taken behoren onder andere het verzamelen, bewerken en verstrekken van gegevens en douanedocumenten met betrekking tot de vracht aan in- en externen. Het betreft in dit geval gegevensverzameling over verwachte en feitelijke vracht en het aangeven van de routing en locatie van de vracht, met speciale aandacht voor de juiste behandeling van gevaarlijke stoffen. Verder zorg je ervoor dat ontvangers worden voorzien van de benodigde informatie en documentatie zoals airwaybill en CMR.
Het verzorgen van de vracht- en douaneadministratie zoals de ULD-administratie, het opstellen van sorteerlijsten en het controleren van de vracht behoort ook tot jouw taak. Je zorgt tevens dat zendingen in het kader van security voldoen aan gestelde EU-normen.

Wat wij van jou verwachten:
  • Een Mbo werk- en denkniveau;
  • Bekendheid met het voeren van een logistieke administratie;
  • Flexibiliteit qua inzetbaarheid en de bereidheid om werkzaamheden in een wisselend volcontinu dienstrooster te verrichten;
  • De bereidheid tot het volgen van cursussen in het kader van gevaarlijke stoffen, douane formaliteiten en security;
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in minimaal de Nederlands en Engels taal;
  • Competenties die erg belangrijk zijn in deze functie zijn: een grote mate van zelfstandigheid, een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en grote nauwkeurigheid.

Maastricht Aachen Airport biedt:
Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, die op termijn bij goed functioneren kan worden omgezet in een vaste dienstbetrekking. MAA biedt een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een prima pensioen (ABP), een tegemoetkoming in de kosten voor sporten en een collectieve ziektekostenverzekering..

Sollicitatie:
Hebben wij jouw interesse gewekt? En zou je graag willen werken in een dynamische werkomgeving, dan ontvangen wij graag vóór 28 september aanstaande jouw motivatiebrief met CV. Je kunt die per mail sturen naar mevrouw K. Frijns, HR Manager Maastricht Aachen Airport (k.frijns@mhs.nl).
Een Veiligheidsonderzoek Burgerluchtvaart en een Pre Employment Screening maken deel uit van deze sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  k.frijns@mhs.nl
Meer info  www.maa.nl