Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59470

Vacature: Account Manager voor ProfCore in Limburg

VACATURENR lv-59470 (28-08-2017)

Vacature: Account Manager voor ProfCore in Limburg

Account Manager - Geleen - Weert - Venlo

Ben jij toe aan een uitdagende, zelfstandige en commerciële functie? Kun je als eindverantwoordelijke van je team verschillende projecten managen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn vanwege groei op zoek naar een

ACCOUNT MANAGER

Voor onze vestigingen in Limburg


Kun jij een team aansturen, investeren in een langdurige relatie met klanten en een gezamenlijke toekomst? Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van je commerciële en operationele doelstellingen bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Je bent eindverantwoordelijk voor je eigen portefeuille. Je stuurt een team aan bestaande uit de Project Managers, een recruiter en ongeveer 150 projectmedewerkers. Met hen realiseer je projecten en denk je mee met de klant.

ProfCore biedt interessante projecten in verschillende branches, waarbij je je inzichten breed kunt inzetten om te komen tot een langdurige samenwerking met de opdrachtgevers.

Wat zijn je werkzaamheden als Account Manager?
 • Ontwikkelen van de dienstverlening conform het business model van ProfCore;
 • Voortdurend optimaliseren van operationele processen met als doel: efficiëntere processen, betere resultaten en instroom, verlagen van verzuim en het terugdringen van uitstroom;
 • Zorgen voor tevreden klanten en medewerkers en motiveren en begeleiden van de operationele teams. Je ontwikkelt je team om verder te groeien binnen de organisatie, zodat de groei van ProfCore met kwalitatieve medewerkers is gegarandeerd;
 • Intern en aan de klant rapporteren van de gerealiseerde resultaten en opstellen van accountplannen;
 • Opbouwen van kwalitatieve relaties met (potentiële) opdrachtgevers en in netwerken;
 • Realiseren van de commerciële doelstellingen waaronder cross-sell/upsell, aanleveren van nieuwe leads en ontwikkelen van jouw Sales funnel;
 • Opstellen van budgetten, analyseren en rapporteren van de resultaten en zorg dragen voor een maandelijkse Forecast. Dit alles op het niveau van omzet en operationele winst.

Wij denken dat je met onderstaand profiel goed bij de organisatie past:
 • HBO werk- en denk niveau;
 • Ervaring in een vergelijkbare functie of met het leiddinggeven aan een team;
 • Affiniteit met de logistieke / industriële branche;
 • Aanpassen aan de omgeving en situatie en daarbij verschillende rollen kunnen aannemen: adviseur, onderhandelaar, vraagbaak, leider of strateeg;
 • Commerciële ervaring
 • Resultaatgericht en ondernemend;
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

ProfCore
ProfCore is een toonaangevende projectorganisatie in de procestechniek en logistiek. Wij zijn een solide organisatie, jong van geest en hebben veel plannen en ambities voor de toekomst. Wij zijn werkzaam in Limburg, Brabant, Gelderland en NordRhein-Westfalen (DE).

Onze teams zijn werkzaam in verschillende branches, van chemie tot voedingsmiddelen, van agro tot papier. ProfCore heeft ruim 500 medewerkers in dienst die ‘t ProfCore DNA uitdragen; oprecht, gedreven, betrouwbaar, loyaal, afspraak is afspraak, flexibel, enthousiast, vernieuwend, oplossingsgericht, professioneel en een gezonde dosis humor.

Bij ProfCore werken we bij alles wat we doen vanuit drie kernwaarden: Betrouwbaar, Ondernemend en Samen. Op deze manier creëren we een prettige werkplek, waar we samen ambities nastreven en waarmaken.

Wil jij meegroeien met onze organisatie en deel uitmaken van onze ambities? Dan biedt ProfCore je naast goede primaire arbeidsvoorwaarden ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een collectiviteitskorting op individuele verzekeringen en 32,5 vakantiedagen. Ook krijg je een auto, telefoon en laptop. Bij goed functioneren heb je uitzicht op een bonusregeling en een onbepaalde tijd contract na een jaar.

ProfCore: "People to accelerate your business"

Heb jij ’t ProfCore DNA? Solliciteer dan nu! Stuur je reactie naar ProfCore Group, ter attentie van Lieke van Stekelenburg, Recruitment Manager, e-mail carriere@profcore.nl

Heb je nog vragen? Ook dan horen we het graag. Voor inhoudelijke informatie over deze functie bel je met Jos Crijns, Algemeen Manager: +31 (0)88-4787777.

Meer info over ProfCore vind je ook op profcorewerkt.nl, profcore.nl, of bezoek ons op Facebook, LinkedIn, YouTube of Twitter!

E-mail  carriere@profcore.nl
Meer info  profcorewerkt.nl