Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59467

Vacature: Business Controller voor DynaGroup in Nuth

VACATURENR lv-59467 (28-08-2017)

Vacature: Business Controller voor DynaGroup in Nuth

DynaGroup is toonaangevend Benelux marktleider in slimme geïntegreerde diensten en oplossingen voor de totale supply chain. Met de inzet van haar business units biedt DynaGroup tal van innovatieve supply chain oplossingen voor haar klanten in de Benelux (waarbij wijt vooraanstaande namen als Vodafone, Belgacom/Proximus, Samsung, Nespresso, Coolblue, T-Mobile, Telenet, Apple, HTC, Ministerie VWS, Makro, etc tot ons klantenbestand behoren). Met circa 1500 medewerkers verspreid over de Benelux werkt DynaGroup iedere dag met veel passie om de verwachtingen van haar (eind)klanten te overtreffen.

Vanwege een forse groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een:

BUSINESS CONTROLLER


Functie:
De business controller is een high potential met ambities, die binnen de Dynagroup een uitdagende job gaat vervullen. Na een gedegen inwerkperiode zul je voor zowel interne stakeholders als externe relaties het aanspreekpunt worden voor een aantal van onze grote klanten. Binnen de uitdagende business controll functie zul je op meerdere vlakken verantwoordelijkheid dragen voor de klanten binnen jouw portofolio. Je gaat analytisch te werk en analyseert data en trends en vertaalt deze in externe rapportages naar klanten toe en interne rapportages die dienen als stuurmiddelen voor het management. Service Level Agreements en Key Performance Indicatoren zijn hierbij voor jou dagelijkse kost.
Procesmatig maak je de knel- en pijnpunten inzichtelijk en verbeter je deze waar nodig. Je hebt kennis van de financiele flow rondom de processen en bent op dit vlak verantwoordelijk voor de rapportages, analyses en maandelijkse afsluiting. Op commercieel vlak werk je aan relatiebeheer en zie je uitdagingen in het ontwikkelen van eventuele nieuwe diensten samen met de klant Daarnaast zul je deelnemen in projectteams en zie je een uitdaging in het realiseren van bedrijfswijde verbetertrajecten. Al met al een zeer dynamische, afwisselende job waarin je de basis kan leggen voor je verdere ontwikkeling op weg naar een management functie.

Profiel:
  • Relevante afgeronde HBO opleiding richting (Technische) Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Commerciële economie, International Business
  • Iemand die het MS-office pakket volledig kent en weet te gebruiken (Excel)
  • Kennis van SQL is een pré
  • Iemand die graag zijn/haar bijdrage/toegevoegde waarde laat zien
  • Initiatiefrijk/ondernemend
  • Teamplayer
  • Pro-actieve prestatiegerichte instelling
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift.
  • Engelse taal in woord en geschrift is een pré

Informatie
Afdeling Human Resources, tel. nr. 045-5245778.
Wij dagen je uit om onze wereld van carrièremogelijkheden te ontdekken!
Reageer per brief of e-mail. Stuur je brief met CV naar DynaGroup BV, Ter attentie van Harry Diederen: Group Manager Human Resources, Daelderweg 21, 6361 HK NUTH of per e-mail naar jobs@dynafix.com.

E-mail  jobs@dynafix.com
Meer info  www.dynagroup.nl