Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59463

Vacature: Set up Operator voor Sekisui S-Lec in Roermond

VACATURENR lv-59463 (25-08-2017)

Vacature: Set up Operator voor Sekisui S-Lec in Roermond

Sekisui S-Lec B.V. is een internationaal topbedrijf met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van het produceren van PVB film. De PVB film wordt toegepast in gelamineerd glas ten behoeve van de automotive en de architectuur. Wij bezitten een sterke marktpositie met een eigen technologie en unieke producten. Voortdurende verbetering van producten en productieprocessen is een belangrijke drijfveer voor management en medewerkers. Klantwensen geven daarbij de richting aan.

Op de productiefaciliteit in Roermond vervaardigen wij diverse soort folies ten behoeve van de glasindustrie die bijdragen aan veiligheid, comfort en esthetiek.

Ons succes berust op het leveren van de 3 S’en: Service, Snelheid en Superieure producten. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze uitstekende productiefaciliteiten, technische supportteams en een netwerk van verkoopkantoren met technische service waardoor wij aan alle behoeften van onze klanten kunnen voldoen.

Ter versterking van onze afdeling Maintenance & Set up van onze plant in Roermond, zijn wij op zoek naar een:

SET UP OPERATOR


Team work(s)!
Als Set up operator maak je deel uit van een team van 7 leden. Dat team zorgt er gezamenlijk voor dat onze machineonderdelen tiptop in orde zijn. De werkzaamheden zijn divers: op het ene moment ben je bezig met het demonteren, schoonmaken, monteren én afstellen van een machineonderdeel, dat zojuist uit de productielijn is gekomen. Op een ander moment ben je bezig met bewerken & onderhouden van walsen in een productielijn of het voorbereiden van grondstoffen voor de afdeling Productie. Daarnaast bereid je de ombouw van machines voor en ook hier ondersteun je de afdeling Productie in de uitvoering hiervan.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken ‘een bezige bij’ die affiniteit heeft met sleutelwerk. Je bent graag bezig, steekt je handen uit de spreekwoordelijke mouwen en bent niet bang om vies te worden. Inderdaad… niet praten maar poetsen!

Daarnaast is het belangrijk dat je secuur werk aflevert. Uiteraard staat veiligheid & milieu hoog bij je in het vaandel, je bent zelfstandig, flexibel en stressbestendig.

Je hebt daarnaast een afgeronde technische opleiding, minimaal op niveau 2. Verder ben je in het bezit van certificeringen zoals heftruck, veilig hijsen en veilig werken met gevaarlijke stoffen. Mocht je één of meerdere certificeringen niet in je bezit hebben, dan is dat geen probleem. We zorgen er dan zelf voor dat je opgeleid wordt. Ervaring met het werken met lagers is een pré.

Wat bieden wij?
Voor deze uitdagende baan in dagdienst (inclusief een consignatieregeling) bieden wij een aantrekkelijk pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij mogelijkheden voor het volgen van opleidingen in het kader van persoonlijke ontwikkeling.

Informatie en reactie
De werving en selectie voor deze functie vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gebleken geschiktheid gaat de voorkeur uit naar interne kandidaten.

Indien je meer informatie wenst over de functie of over de sollicitatieprocedure, neem dan contact met ons op via 0475-349 900. Je kunt vragen naar René van de Pol (Manager Maintenance & Set up) of naar Marc Frings (HR Business Partner), voor vragen over de sollicitatieprocedure).

Met belangstelling kijken wij uit naar uw sollicitatie die u kunt sturen naar hr@s-lec.nl onder vermelding van het kenmerk ‘Sollicitatie Set up operator’.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  hr@s-lec.nl
Meer info  www.s-lec.eu