Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59439

Vacature: Projectleider voor Inno Plus in Venlo

VACATURENR lv-59439 (25-08-2017)

Vacature: Projectleider voor Inno Plus in Venlo


INNO+ is dé toonaangevende partner op het gebied van klimaat- en luchtwastechniek voor zowel de intensieve veehouderij als de industrie. INNO+ heeft uitgebreide kennis en brede ervaring in huis en biedt zo voor ieder klimaat- en luchtreinigingsvraagstuk een oplossing op maat om ammoniak, geur en fijnstof te reduceren. Met onze innovatieve totaalconcepten bieden wij gemak en zekerheid. INNO+, niet alleen voor het betere klimaatwerk, maar heeft ook als werkgever veel te bieden!!

Zoek je een uitdaging bij een jonge, dynamische en groeiende organisatie??

Ga dan bij ons aan de slag en groei met ons mee!! Wij zijn op zoek naar een:

PROJECTLEIDER


DE FUNCTIE:
Je bent verantwoordelijk voor projecten op het gebied van klimaat- en luchtwastechniek. Je managed projecten vanaf order tot en met de aflevering en nazorgfase. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit werkvoorbereiding, engineering, vervaardigen van klantspecifiek tekenwerk, stukslijsten en processchema’s, overleg met inkoop over de te bestellen materialen, overleg met collega projectleiders/werkvoorbereiders, coördinatie van de uitvoering van de projecten en contact met aannemers en onze klanten zowel telefonisch als op locatie. Aandachtspunten hierbij zijn; kwaliteit, projectplanning, budget, personele aspecten, adequaat oplossen van knelpunten, de KLANT en het resultaat. De projectleider is hét aanspreekpunt m.b.t. de voortgang van projecten en de organisatie van de activiteiten die nodig zijn om een project succesvol af te sluiten en ondersteunt daarnaast de verkooporganisatie met technische adviezen en innovatief meedenken.

DE KANDIDAAT:
Voor de functie van Projectleider is minimaal een technische opleiding op HBO niveau (werktuigbouw of installatietechniek) vereist en ruime ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen, organisatorisch talent, communicatieve vaardigheden en je hebt oog voor de financiële aspecten in de projecten. Je bent daadkrachtig en weet te scoren door de projecten in al haar facetten tot een succes te maken.

INTERESSE?
Heb je interesse? Neem dan contact met ons op, we willen je graag ons bedrijf en de werkzaamheden laten zien. Vraag naar Dirk Brouns telefoon 077- 4657360 of e-mail naar: brouns@inno-plus.nl

E-mail  brouns@inno-plus.nl
Meer info  www.inno-plus.nl