Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59429

Vacature: Lead Security Officer voor Obvion in Heerlen

VACATURENR lv-59429 (24-08-2017)

Vacature: Lead Security Officer voor Obvion in Heerlen

Jouw werkomgeving
Obvion biedt jou een werkomgeving waarin eigen ondernemerschap en samenwerken met onze klanten en partners voorop staat. Dat doen we in een werkomgeving die jou inspireert om anders te denken en te doen. Die je vrijheid geeft. Een werkomgeving, waarin jij, in lijn met onze bedrijfsdoelstellingen, kunt bijdragen aan het realiseren van de woondromen van onze klanten.

Ten einde Security integraal te verankeren binnen Obvion zijn wij op zoek naar een:

LEAD SECURITY OFFICER


Onafhankelijke expert die Security integraal gaat vormgeven en uitvoeren

Hoe ziet jouw dag er uit bij Obvion?
Als Lead Security Officer ga jij Obvion breed richting, vorm en inhoud geven aan Security. Daarbij zal de focus liggen op Information Security. Na van de diverse deelgebieden (o.a. systeembeveiliging, privacy, cyber crime en toegangsbeleid) een goed beeld te hebben gevormd, alsmede van de risico’s, ga je binnen de gestelde kaders en beleid een integraal security plan formuleren en uitvoeren. Hiertoe voer je scherp de discussie intern en extern (Rabo NL en Accountant) om wensen en wet- en regelgeving ten aanzien van Security helder te krijgen. En wel zodanig dat Security binnen Obvion goed geborgd en positief beoordeeld wordt. Als expert creëer je awareness bij de business en adviseer je management en directie over jouw bevindingen en over de risico’s die daaraan verbonden zijn. Verder zet jij je expertise in om huidige processen en procedures te analyseren en voer je zelf verbeteringen door. Je bent verantwoordelijk voor de verankering van het totale security beleid binnen Obvion. Ontwikkelingen in de markt volg je op de voet en vertaal je naar te nemen maatregelen voor Obvion. Je monitort de first line binnen de change- en de runorganisatie en maakt deel uit van het IT Risk Comité.

Wat vragen wij van jou?
Om de doelen van Security te realiseren ben je een expert die kan bogen op ruime kennis van en ervaring ten aanzien van dit onderwerp. Door de onafhankelijkheid die je als Security Officer dient te hebben maar ook doordat deze positie nieuw is binnen Obvion verwachten we dat je zelfstandig vorm en inhoud geeft aan deze functie en voor Obvion een visie ontwikkelt op Security. En je bent een doener die ook zelf zaken uitvoert en verbetert. Je beschikt over een helikopterview en je bent een sterke adviseur met overtuigingskracht die stevig in de schoenen staat. En verder ben je kritisch, analytisch en een doorzetter. Gezien de focus op Information Security verwachten we dat je beschikt over een afgeronde academische opleiding in combinatie met vakspecifieke opleidingen (bijv. CISSP of vergelijkbaar) en meerdere jaren relevante werkervaring.

Onze klanten de beste woonplek? Jij de beste werkplek?
Jazeker! Dat is waar we in ieder geval naar streven. Obvion biedt volop ruimte om je te ontwikkelen en jouw eigen ambities waar te maken. Daarbij waken we voor een gezonde balans tussen werk en privé. Zo kent Obvion een 36-urige werkweek. De functie is ingeschaald in salarisschaal 10, aanloopschaal 9. Hierbij volgt Obvion de Rabo cao. Benieuwd hoe medewerkers en relaties over Obvion denken? Kijk dan eens op werkenbijobvion.nl.

Ben jij de perfecte match?
Ben jij de onafhankelijke expert die Security binnen Obvion zelfstandig kan vormgeven? Dan is dit de uitdaging die je zoekt! Graag ontvangen we je motivatie en CV voor 08 september a.s. Wil je meer weten over de functie of over de procedure, neem dan contact op met Marnix Postma,
op telefoonnummer 06-12571353.

Solliciteren
Meer info  www.werkenbijobvion.nl