Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59421

Vacature: Veiligheidsadviseur voor Bouwbedrijven Jongen in Landgraaf

VACATURENR lv-59421 (24-08-2017)

Vacature: Veiligheidsadviseur voor Bouwbedrijven Jongen in Landgraaf


VEILIGHEIDSADVISEUR


Onze passie is het initiëren, ontwikkelen en realiseren van mooie projecten, die de kwaliteit van leven in onze regio duurzaam verbeteren. Wij denken gevraagd en ongevraagd mee en zijn in staat om slimme oplossingen te realiseren voor uitdagingen op het gebied van wonen, werken en recreëren. Wij willen een ondernemer zijn waar het echt fijn is om bij en om mee samen te werken. Het is namelijk onze overtuiging dat we door samen te werken een onderscheidend en mooi resultaat creëren.

Algemene omschrijving:
Voor uitbreiding van ons team zijn we zoek naar een zelfstandige, ervaren en gedreven Veiligheidsadviseur (m/v) fulltime. In deze veelzijdige en verantwoordelijke functie lever je een belangrijke bijdrage aan het verhogen van het veiligheidsbewustzijn.

Takenpakket:
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het houden van toezicht op het uitvoeren van het vastgestelde veiligheidsbeleid en beheersmaatregelen.

Je adviseert projectleiders en uitvoerders op onze projecten bij de uitvoering van onze veiligheidsregels en –waarden en je onderzoekt de achterliggende oorzaken bij ongevallen en bijna ongevallen. Daarbij geef je voorlichting aan en train je onze medewerkers op veiligheidsaspecten. Je loopt veiligheidsrondes waarbij je de WAVE-waarden (Wees Alert Veiligheid Eerst) uitdraagt, goed gedrag complimenteert en een kritische spiegel bent bij risicovol gedrag. Je bent 24/7 bevoegd te handelen bij onveiligheid vanuit passie en toewijding, handhavend op te treden en het werk stil te leggen.

Je bent de interne sparringpartner binnen alle lagen van onze organisatie als het gaat om veiligheid en werkt samen met ons toe naar een proactieve veiligheidscultuur. Je rapporteert aan Hoofd KAM.

Functie-eisen:
  • Hbo werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring binnen een industriële omgeving
  • HVK gecertificeerd (of MVK gecertificeerd met ruime, relevante ervaring)
  • In het bezit van een VOL VCA diploma en een EHBO- of BHV-diploma
  • Aantoonbare kennis van Arbo wet – en regelgeving en je beschikt over didactische vaardigheden
  • Ervaring met ongevalsonderzoek en kennis van analysemodellen

Belangrijke competenties:
  • Sensitief, in staat de verbinding te maken
  • Inlevingsvermogen en weet respectvol te handelen
  • Kan werken in een dynamische context en omgevingsbewust afwegen
  • Weet collega’s te enthousiasmeren

Wij bieden jou:
Een uitdagende baan met veel afwisseling met een grote mate van zelfstandigheid, een informele werksfeer en het vooruitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid. Verder bieden wij jou, bij de zwaarte van deze functie de bijpassende arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak.

Sollicitaties te richten aan:
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en spreekt deze uitdagende en veelzijdige functie jou aan? Stuur dan je schriftelijke sollicitatie met je CV o.v.v. Veiligheidsadviseur Bouwbedrijven Jongen naar rderrez@bouwbedrijvenjongen.nl t.a.v. Roger Derrez (HR Manager).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Bouwbedrijven Jongen, afdeling P&O
Postbus 31007
6370 AA Landgraaf
Tel: 045-5700213

E-mail  rderrez@bouwbedrijvenjongen.nl
Meer info  www.bouwbedrijvenjongen.nl