Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59388

Vacature: Junior Zetter / Metaalbewerker voor Laura Metaal in Eygelshoven

VACATURENR lv-59388 (22-08-2017)

Vacature: Junior Zetter / Metaalbewerker voor Laura Metaal in Eygelshoven

Laura Metaal is reeds sinds 1937 actief in de metaalbranche. Het bedrijf kent een aantal activiteiten, waaronder: metaalbewerking en –samenstellingen (fabrications), wegbeveiligingsproducten en –oplossingen (road safety), damwanden (sheet pile), decoilen van (hoge sterkte) warmgewalst staal, handel en opslag van coils. Laura Metaal heeft in totaal 200 medewerkers. De activiteiten vinden plaats op een drietal locaties: Eygelshoven, Maastricht en Beverwijk.

Laura Metaal Eygelshoven BV (LME) is een modern, groeiend metaalverwerkend bedrijf gevestigd te Eygelshoven (nabij Kerkrade) dat een mooie opmaat naar de toekomst maakt met onderscheidende producten. Laura Metaal Fabrications produceert samengestelde staalproducten door middel van laser-, plasma-, en oxy-snijden, zetten, lassen en verspanen. Het productiepakket omvat onder meer producten voor verkeersveiligheid, profielen en componenten voor lifting & excavating. De producten van road safety vinden wereldwijd aftrek en zijn toonaangevend binnen de metaalbranche.

We zijn per direct op zoek naar een vakman of iemand die gedreven is en affiniteit heeft met metaal en een vakman wil worden als

JUNIR ZETTER / METAALBEWERKER

Als Junior Zetter | Metaalbewerker ben je werkzaam op de afdeling Zetterij, een afdeling binnen Productie. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Groepleider Productie.

Functieomschrijving
  • Het zelfstandig bedienen, instellen en programmeren van CNC zetbanken
  • Werkzaamheden aan de hand van werkopdrachten en tekeningen
  • Verzorgen van het wekelijks onderhoud aan de machines
  • Bedienings- en veiligheidsvoorschriften adequaat en conform de gestelde kwaliteits- en productienorm uitvoeren.

Functie-eisen
Je bent een enthousiaste persoon met aandacht voor processen en weet dit goed te combineren met zelfredzaamheid in een soms hectische supply chain omgeving. Verder voldoe je aan de volgende functie eisen:
  • Je hebt diploma MBO niveau 2 of 3 plaatbewerker of constructiewerker danwel een opleiding VMBO niveau 3
  • Je hebt een flexibele instelling, in verband met ploegendienst;
  • Je bent nauwkeurig en resultaatgericht;
  • Je kunt goed samenwerken.

Arbeidsvoorwaarden
We bieden kandidaten een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een innovatieve, groeiende omgeving. We bieden een full-time dienstverband en salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Metalektro. Het betreft een tijdelijk dienstverband van een jaar, en bij goed functioneren is er een vast dienstverband mogelijk.Locatie/standplaats van de functie is Eygelshoven – Kerkrade.

Sollicitatieprocedure
Heb je belangstelling voor deze vacature? Dan nodigen wij je graag uit om sollicitatie en motivatiebrief te sturen naar Truus Poels, Hoofd Personeelszaken. E-mail truus.poels@laurametaal.nl

Voor meer informatie over deze positie kunt u contact opnemen met Leon Paffen (Productieleider) via e-mail leon.paffen@laurametaal.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  truus.poels@laurametaal.nl
Meer info  www.laurametaal.nl