Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59380

Vacature: Manager Customs in Venray via Coulant

VACATURENR lv-59380 (22-08-2017)

Vacature: Manager Customs in Venray via Coulant


MANAGER CUSTOMS MET UITSTEKENDE DOUANEKENNIS


Wat je gaat doen
Als Manager Customs geef je leiding aan een afdeling, maar ben jij ook de rechterhand van jouw leidinggevende. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit contact onderhouden met de Nederlandse autoriteiten. Verder zorg je voor een correcte verwerking in de systemen. Je zorgt ervoor dat alle product of land specifieke eisen gedocumenteerd zijn voor alle relevante bestemmingen. Je bent in staat om douane risico’s te identificeren en te bespreken met het senior management. Je bent sparringpartner voor internationale logistieke contacten. Je zorgt er niet alleen voor dat jouw eigen kennis over douane- en de aanverwante systemen up to date blijft, maar zorgt hier ook voor binnen jouw team.

De ideale kandidaat
Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar iemand met een afgeronde hbo opleiding en relevante douane ervaring in een internationale omgeving. Je hebt daarbij aantoonbare leidinggevende ervaring. De ideale kandidaat is echt goed in Excel en heeft analytische vaardigheden. Je bent verder accuraat, hebt oog voor detail en werkt gestructureerd en procesgericht. Je beschikt tevens over het vermogen om je verantwoordelijkheid te nemen (bij minimale aansturing) en kunt makkelijk omgaan met een snel ontwikkelende en veranderende organisatie. Het is belangrijk dat je de Engelse taal uitstekend beheerst in woord en geschrift. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Over je werkgever en team
Onze opdrachtgever is een internationaal distributiecentrum gevestigd in Venray. Wereldwijd werken er meer dan 8000 medewerkers. De opdrachtgever vindt het belangrijk dat iedereen dagelijks met plezier naar het werk gaat. Een positieve bedrijfscultuur, persoonlijke aandacht, waardering, open communicatie, respect en collegialiteit staan hierbij centraal. Er wordt hard gewerkt, dienstverlening staat hoog in het vaandel en de klant is nog echt koning hier.

Wij bieden je
Een uitdagende functie waar zelfontwikkeling hoog in het vaandel staat. Het salaris is maximaal € 6.000 per maand op fulltime basis. Je krijgt direct een contract bij de opdrachtgever. De opdrachtgever kent trouwens goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed pensioen, diverse bonusregelingen en ruime opleidingsmogelijkheden. Er is echt aandacht voor de medewerker. Er worden heel veel uitjes georganiseerd en iedereen krijgt regelmatig een presentje. Niet ziek zijn wordt gewaardeerd in extra vrije dagen en/of een netto bijdrage. Kortom, een mooi bedrijf om voor te werken!

Interesse
Spreekt deze functie je aan en herken je je in het profiel? Reageer dan snel via de solliciteer button. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Stef van Rijt, tel. 088 - 5000 751.

Solliciteren
Meer info  www.coulant.nl