Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59297

Vacature: Juridisch Adviseur Wabo voor Lybrae Consultants in Maastricht

VACATURENR lv-59297 (15-08-2017)

Vacature: Juridisch Adviseur Wabo voor Lybrae Consultants in Maastricht


Lybrae Consultants is een onafhankelijk projectconsultancy- en adviesbureau dat overheden en bedrijfsleven ontzorgt en oplossingen biedt bij technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken. We zijn actief binnen de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, milieu, ruimtelijke ordening en bestuursrecht.

We beschikken over ruim 175 adviseurs die projecten uitvoeren bij onze opdrachtgevers, waaronder gemeenten, provincies, ministeries, omgevingsdiensten, waterschappen en ingenieursbureaus.

Lybrae Consultants is onderdeel van Lybrae Nederland en is sinds 2002 actief. We hebben vestigingen in Maastricht, Eindhoven, Breda, Rotterdam en Arnhem. Onze huidige focus ligt op Zuid- en Midden-Nederland, maar we zijn in geheel Nederland actief.

In verband met de verdere uitbreiding van onze organisatie in Maastricht zijn we op zoek naar een:

JURIDISCH ADVISEUR WABO


Functieomschrijving:
Ben jij de klantgericht, juridisch adviseur met een uitgebreide kennis van de Wabo en natuurlijk de Omgevingswet? Dan zoeken we jou!

Als lid van het team Wabo adviseer je over diverse complexe juridische vraagstukken betreffende bouwen, milieu, bestemmingsplannen evenals afwijkingen daarop. Andere werkzaamheden zijn het behandelen en coördineren van zienswijzen en het evalueren van de juridische kaders, richtlijnen en regelgeving. Daarnaast heb je de taak om het team up-to-date te houden op het gebied van de juridische ontwikkelingen in het werkveld. Hierbij maak je de gevolgen voor het proces van de casemanagers inzichtelijk.

Opleiding:
  • Je hebt een afgeronde juridische opleiding (HJO, Universiteit).

Overig:
Wat verwachten we van jou?
Een klantgerichte instelling staat voorop! Openheid, flexibiliteit, innoverend vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden vinden we heel belangrijk. Je bent je bewust van politiek bestuurlijke verhoudingen en de diverse belangen. Je hebt een duidelijke visie op en bent in staat om een bijdrage te leveren in de ontwikkelingen naar de Omgevingswet.

Voorts:
  • Je hebt minimaal enkele jaren aantoonbare werkervaring met het werkveld vergunningen van het omgevingsrecht in een bestuurlijk, juridisch complexe context;
  • Je werkt resultaat- en oplossingsgericht en beschikt over verbindende vaardigheden.

Wij bieden:
Lybrae biedt je een fulltime (40 uur/week) of parttime contract voor bepaalde tijd met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering, EB-vergoeding, reiskostenvergoeding / lease-auto, mobiele telefoon en interne en externe opleidingen. Bij goed functioneren wordt je de mogelijkheid geboden voor een contract (voor onbepaalde tijd).

Je komt te werken in een professionele projectorganisatie en je zult samen gaan werken in een dynamisch en enthousiast team, waarin klanten én medewerkers centraal staan.

Geïnteresseerd?
Stuur ons dan jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae bij voorkeur per e-mail (info@lybrae.nl).

Bezoek onze website www.lybrae.nl voor meer actuele vacatures en informatie over onze organisatie.
Om direct naar de vacature op onze website te gaan klik hier.

Lybrae Consultants
Meerssenerweg 291
6224 AJ MAASTRICHT
Contactpersoon: Annemiek Custers
Tel: 043- 604 90 00
E-mail: info@lybrae.nl

Meer info: www.lybrae.nl

Solliciteren
E-mail  info@lybrae.nl
Meer info  www.lybrae.nl