Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59293

Vacature: Internal Sales Engineer voor Sulzer in Maastricht via Mercuri Urval

VACATURENR lv-59293 (15-08-2017)

Vacature: Internal Sales Engineer voor Sulzer in Maastricht via Mercuri Urval

TECHNISCH COMMERCIËLE SPIN IN HET WEB


In deze functie ben je verantwoordelijk voor het vertalen van aanvragen naar aanbiedingen in de B2B en B2G markt in de Benelux. In nauwe samenwerking met je collega’s van de buitendienst draag je zorg voor de dagelijkse ondersteuning van het verkoopproces. Je wordt het interne technische aanspreekpunt voor klanten, projectleiders en installatiepartners. Daarvoor heb je veelvuldig contact met internationale collega specialisten en fabrieken. Je profileert je binnen de globale Sulzer organisatie met lokale initiatieven nadrukkelijk als verbeteringsgezind, leergierig en ambitieus. Je rapporteert aan de Sales Manager.

Gevraagd wordt een Engineer met technisch commerciële ervaring en een klantgeoriënteerde servicegerichte werkhouding. Je bent hands-on, houdt voortdurend overzicht en stelt commerciële prioriteiten.
  • Minimaal een afgeronde hogere beroepsopleiding, bij voorkeur in een technische richting zoals werktuigbouwkunde.
  • Ten minste 3 jaar ervaring als Engineer in commerciële binnendienst.
  • Ervaring in de industrie; kennis van pompen en mengers, is een pre.
  • Zelfstandig, initiatiefrijk, leergierig.
  • Beheersing van de Nederlandse, Engelse taal. Kennis van de Franse taal is een pre.

Sulzer biedt een carrière bij een wereldmarktleider. De kans een bijdrage te leveren aan het verder laten groeien van een succesvolle organisatie. Een afwisselende functie waarbij je veel contact hebt met klanten, collega’s en diverse Sulzer fabrieken. De mogelijkheid om je eigen rol en tegelijkertijd jezelf te ontwikkelen. Een informele, resultaatgerichte cultuur met enthousiaste collega’s. Een dynamische bedrijfslocatie met servicecenter en workshop, korte communicatielijnen en goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Solliciteer via de button of via www.mercuriurval.nl. Je vindt de vacature met ref.nr. 4020 of zoekterm ‘Sulzer’. Voor meer informatie kun je bellen met Nelleke van der Haar, researcher bij Mercuri Urval via 040 - 266 98 00. Zie ook www.sulzer.com.

Sulzer is een wereldwijde marktleider in de ontwikkeling en levering van centrifugaalpompen in geselecteerde industriële markten, met name in olie & gas, energie, water, afvalwater en de papier- en algemene industrie. De Sulzer Water & General Industry Business Unit heeft vestigingen in België en Nederland (Maastricht Airport) en is actief in de verkoop en installatie van onder meer pompen, roerwerken, beluchting en compressoren. Namens Sulzer zijn wij voor de hybride verkooporganisatie op zoek naar een energieke Internal Sales Engineer.
Sulzer

Solliciteren
Meer info  www.mercuriurval.nl