Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59279

Vacature: Contractbeheerder Technische Installaties & Vastgoedonderhoud voor Zowonen in Sittard

VACATURENR lv-59279 (14-08-2017)

Vacature: Contractbeheerder Technische Installaties & Vastgoedonderhoud voor Zowonen in Sittard

HERNIEUWDE OPROEP: CONTRACTBEHEERDER TECHNISCHE INSTALLATIES & VASTGOEDONDERHOUD


ZOwonen is een succesvolle, financieel gezonde woningcorporatie met een bestand van circa 14.000 sociale huurwoningen, waarvan het overgrote deel gelegen is in de Westelijke Mijnstreek. Kernactiviteit is volkshuisvesting: het zorgen voor betaalbare woonruimte voor huishoudens met een beperkt inkomen en voor kwetsbare groepen die extra aandacht behoeven. De markt waarin woningcorporaties opereren is volop in beweging en stelt andere eisen dan voorheen. Tal van maatschappelijke, demografische en economische ontwikkelingen hebben ook ZOwonen geïnspireerd tot een strategie die de verdere basis legt voor een toekomstbestendige corporatie.
Hernieuwde oproep - Hernieuwde oproep - Hernieuwde oproep

Voor ons domein Operatie zijn we op zoek naar een

CONTRACTBEHEERDER TECHNISCHE INSTALLATIES & VASTGOEDONDERHOUD

(36,0 uur/week)


Als Contractbeheerder ben je verantwoordelijk voor het operationeel beheren van contracten met leveranciers die onderhoudsactiviteiten uitvoeren aan vastgoed en/of technische installaties. Je houdt als regievoerder de contracten up-to-date, muteert databestanden, bewaakt de voortgang van onderhoudsactiviteiten, beantwoordt vragen zowel intern als extern, handelt klachten en verzoeken van huurders af, draagt zorg voor de administratieve processen, laat technische installaties aanpassen conform wet- en regelgeving. Hiernaast heb je een ondersteunende rol binnen vastgoedprojecten. Je werkt nauw samen met de tactisch inkoper en procesleiders in de onderhoudsactiviteiten.

Profiel:
Voor deze uitdagende en dynamische functie zoeken wij een kandidaat die:
  • Beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau, met zowel werktuigbouwkundige alsmede elektrotechnische kennis van installaties zoals (collectieve) cv-installaties, liften, mechanische ventilatie, brandmeldinstallaties en elektrotechnische installaties.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring op het vlak van technisch (contract)beheer heeft.
  • Aantoonbare kennis heeft van alle aanverwante wettelijke bepalingen en normen.
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden heeft.
  • Zelfstandig, klantgericht werkt, initiatief neemt en van aanpakken houdt.
  • Beschikt over probleemoplossend vermogen en goed kan plannen en organiseren.
  • Je kunt werken met programma’s zoals MS Word, Excel en Outlook en hebt bij voorkeur ervaring met een ERP pakket.

Gevraagde competenties
Samenwerken, klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, actief luisteren, efficiëntie en nauwkeurigheid.

Ons aanbod
Een veelzijdige, uitdagende baan bij een dynamische woningcorporatie met oog voor verandering. In beginsel betreft het een dienstbetrekking voor de duur van een jaar. De functie van Contractbeheerder is gewaardeerd in schaal H. Het definitieve salaris wordt vastgesteld op basis van opleiding en ervaring conform de CAO Woondiensten.

Informatie
Neem voor vragen over de vacature contact op met Joeri Voorn, Strategisch Inkoper, op telefoonnummer 06-54300056 of Roy van Westering, HR-adviseur, op telefoonnummer 046-4209600.

Reageren?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb je het idee dat de functie goed bij je past? Maak je interesse, voorzien van een motivatie, dan kenbaar via zowerken@zowonen.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  zowerken@zowonen.com
Meer info  www.zowonen.com