Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59271

Vacature: Monteur Gas/Water Huisaansluitingen voor Visser & Smit Hanab in Echt

VACATURENR lv-59271 (11-08-2017)

Vacature: Monteur Gas/Water Huisaansluitingen voor Visser & Smit Hanab in Echt

Voor onze businessunit Distributie zoeken wij een:

MONTEUR GAS / WATER HUISAANSLUITINGEN

locatie: Echt, 40 uur per week


Wie zijn wij:
Visser & Smit Hanab is een VolkerWessels bedrijf en specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief betrokken bij het onderzoek naar de mogelijkheden van de energie transitie naar een schonere en duurzamere maatschappij. Met dit uitgangspunt proberen wij innovatief en proactief mee te denken met de vraagstukken van onze klanten en van onze tijd. Kijk voor recente projecten op onze site www.vshanab.nl of op YouTube.

Visser & Smit Hanab bestaat uit vijf businessunits, ingedeeld naar de verschillende product- en dienstgroepen. De businessunit distributie richt zich op de ondergrondse infra van kabels en leidingen voor gas, water en warmte (met name voor huisaansluitingen). De vestigingen hiervan zitten verspreid over heel Nederland en binnen deze unit werken zo’n 500 professionals.

Tot je werkzaamheden behoren:
Jij bent dé specialist op het gebied van gas & water! Je meet zelfstandig het leidingtracé in. Je lokaliseert kabels en leidingen aan de hand van tekeningen. Je kort buisdelen in, je bekleed ze en boort de buisdelen aan. Je monteert hulpstukken, voert sleutelwerk uit en buigt bochten. Je graaft een sleuf, vult hem (indien nodig) aan en verdicht hem. Je maakt soldeer en lasverbindingen (PE). Je test eventueel het leidingsysteem en stelt het in bedrijf. Daarnaast verricht je ook noodzakelijk onderhoud. Als dit alles geregeld is, pas dan ben jij tevreden! Jij hebt dan meegeholpen om het leidingtracé uiteindelijk in bedrijf te stellen.

Wie zoeken wij:
Om de functie goed uit te kunnen voeren, dien je een mbo-2-diploma te bezitten. Denk hierbij aan opleidingen als buizenlegger of distributiemonteur gas/water. Daarnaast is het van belang dat je je VIAG-diploma op AVP (Allround Vakbekwaam Persoon) niveau behaald hebt. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een geldig VCA basis-certificaat.

Wat bieden wij jou:
Wij zijn een open en laagdrempelige organisatie. De focus ligt op veilig werken in combinatie met een goede werksfeer onderling. Daarnaast mag je van ons verwachten dat wij een goed salaris bieden en een goede pensioenregeling. Je krijgt naast je vakantiedagen ook ATV-dagen en mogelijkheden tot doorgroei om het beste uit jezelf te halen zijn zeker niet onbelangrijk.

Hebben wij jouw interesse gewekt en pas jij in het profiel? Reageer dan voor 30 september 2017 via het online sollicitatieformulier.

Mocht je nog vakinhoudelijke vragen hebben, neem dan contact op met de heer Peter Wervers, operationeel manager, via 06-50 22 57 62.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren