Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59241

Vacature: (Parttime) Koeriers voor HelloFresh in Berg en Terblijt via YoungCapital

VACATURENR lv-59241 (09-08-2017)

Vacature: (Parttime) Koeriers voor HelloFresh in Berg en Terblijt via YoungCapital

PARTTIME/FULLTIME KOERIERS GEZOCHT VOOR HELLOFRESH VIA YOUNGCAPITAL IN BERG EN TERBLIJT


Vind jij autorijden heerlijk en bied jij altijd als eerste aan of vrienden of familie ergens naartoe te brengen? Ben je op zoek naar een chille bijbaan die je goed kunt combineren met bijvoorbeeld je studie of hobby? Of ben je juist op zoek naar een fulltime baan voor langere tijd? Dan hebben wij iets moois voor jou! Je kunt nu namelijk werken als parttime of fulltime koerier voor HelloFresh in Berg en Terblijt. Wil jij lekker rondrijden en klanten blij maken met een box vol vers eten? Sign up here!

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Werken bij een start-up. Dé manier om deel uit te maken van een gaaf en dynamisch bedrijf. Grote kans dat zowel het bedrijf als jij een snelle groei door gaan maken. En dat is precies wat werken bij HelloFresh inhoudt. HelloFresh is een snelgroeiende start-up die op steeds meer plekken klanten blij maakt met een maaltijdbox. Gezond, verrassend en vooral heel lekker. Het succes van HelloFresh? Dat ben jij! Want dankzij de chauffeurs wordt iedere maaltijdbox altijd op tijd en netjes afgeleverd bij de klant. Inclusief een leuk gesprekje en een goed gevoel bij de klant.

Wat ga je precies doen als chauffeur?
Jij gaat als koerier lekker de weg op, met een bestelbus van de zaak. Met een slimme route ben jij altijd op tijd bij iedere klant. Je bezorgt zowel in Limburg als in België. Je bent zowel onderweg als bij de klant het visitekaartje van HelloFresh. Jij bent als chauffeur verantwoordelijk voor het hele proces. Je laadt de boxen in de bus, gaat de weg op en levert ze bij de klant thuis af. Een hele verantwoordelijke functie, dus!

Over HelloFresh
HelloFresh besteedt veel aandacht aan duurzaamheid. Producten die over zijn worden namelijk gerecycled of gedoneerd aan de voedselbank. Ook op logistiek gebied is de organisatie heel vooruitstrevend. Daardoor leer je elke dag weer nieuwe dingen, die je de rest van je carrière goed van pas komen!
Lijkt het jou leuk om maaltijdboxen te bezorgen in een mooi Hello Fresh-busje? Solliciteer dan nu!

WAT WIJ BIEDEN
 • Een bruto-uurloon van € 9,04 vanaf 22 jaar. Na een halfjaar werken, krijg je bij een goede driversscore loonsverhoging;
 • Vakantiegeld en vakantiedagen;
 • Een leuke bijbaan voor langere tijd;
 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid;
 • De kans om werkervaring op te doen als koerier bij een jong, hip bedrijf;
 • Twintig procent korting op de HelloFresh-maaltijdbox.

WAT WIJ VRAGEN:
 • Opleidingsniveau is voor ons niet belangrijk, de wil om lekker te werken vinden wij veel belangrijker!
 • Je bent minimaal een jaar in het bezit van je rijbewijs B.
 • Rijervaring in busjes is een pre.
 • Je bent klantvriendelijk en vindt het niet eng om door een drukke stad te rijden.
 • Je woont in (de buurt van) Maastricht.

Informatie
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Reageer dan snel via onderstaande contactgegevens.
Neem voor meer informatie contact op met Bente, Gita of Shareena van YoungCapital via telefoonnummer 043-3507500 of mail je vraag naar hellofresh.maastricht@youngcapital.nl

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Mail dan zo snel mogelijk jouw CV en een korte motivatiebrief naar: hellofresh.maastricht@youngcapital.nl

E-mail  hellofresh.maastricht@youngcapital.nl
Meer info  www.youngcapital.nl