Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59211

Vacature: Begeleider Oproepbasis voor Stichting Oase in Hoensbroek

VACATURENR lv-59211 (07-08-2017)

BEGELEIDER OPROEPBASIS (M/V)


De functie
De begeleider richt zich op het begeleiden van groepen op de dagbesteding en individuele cliënten in de ambulante woonbegeleiding. De begeleider is verantwoordelijk voor het leveren van verantwoorde zorg aan de cliënt tijdens de verschillende zorgactiviteiten. Tevens sturen zij vrijwilligers en stagiaires aan tijdens de aangeboden dagbesteding.

De eisen
De voorkeur gaat uit naar kandidaten met een afgeronde HBO opleiding die zelfstandig kunnen werken. Affiniteit met computers en administratieve handelingen zoals o.a. rapporteren, plannen maken, dossiers in orde maken.
Kennis van ziektebeelden is een pre.

Het profiel
Je bent stressbestendig en in staat overzicht te houden. Je anticipeert en durft initiatief te nemen. Naast uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, heb je een duidelijke motivatie om te werken in de gehandicapten / GGZ-zorg.

Het aanbod
Afwisselend werk binnen een organisatie die volop in beweging is en mogelijkheden biedt om jezelf te ontwikkelen. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO gehandicaptenzorg.

De procedure
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Claudia Pölz of Sylvie Degens. Zij zijn bereikbaar op 045-5280280

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een gemotiveerde reactie met je CV naar onderstaand mailadres:

Koestraat 87 6431 XL Hoensbroek
info@stichtingoase.com
045-5280280

E-mail  info@stichtingoase.com
Meer info  www.stichtingoase.com